Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на

...
Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на
Коментари Харесай

Зико предаде властта на Костадин Димитров: Пловдив е твой, грижи се за него

Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на съобщи ръководството на община Пловдив на новия кмет. Той се обърна към него с думите: „ Градът е твой ”.

Двамата заедно с митрополит Николай влязоха в кметския кабинет, с цел да се направи символичното предаване на ключа за градската администрация.

Зико подари икона на Свети Георги Победоносец на своя правоприемник, като му пожела триумф в неговия мандат и съобщи, че всяка негова победа ще бъде победа и за пловдивчани.

Той също по този начин пожела на Димитров да може да работи добре с общинския съвет, тъй като през неговия мандат това е било мъчно.

Митрополит Николай насочи заричане към отиващия си кмет. " Уверявам ви, че няма да забравим вашето дело и усърдие за Българската православна черква. Ще се молим Бог да ви подари с дълъг живот ", съобщи той. После сподели на, че го познава от доста години. " Вие доказахте, че вярвате в Бога и обичате хората - двата съществени критерия за християните, по които да разберем кой какъв е. Съчетавате и двете добродетели и още други, с които Бог ви е дарил. Всяка власт е от Бога дадена, тежък кръст ви дава Христос, само че ще ви даде и божествена сила, с цел да го носите с достолепие. Бог ще ви даде берекет и сили. На добър час и триумф! Ще се молим откровено за вас служението ви да бъде плодородно и леко ", сподели на новия кмет владиката.

От своя страна, новият градоначалник съобщи, че най-важната дума през днешния ден е последователност, като той ще продължи плановете, които са стартирани в мандата на Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на, до сполучлив край.

Новият кмет по традиция беше посрещнат от общинската администрация, написа Trafficnews. Относно екипът му, той съобщи, че те ще бъдат оповестени през новата седмица.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР