Здравко Димитров кани парламентарно представените партии и коалиции в 48-ото

...
Здравко Димитров кани парламентарно представените партии и коалиции в 48-ото
Коментари Харесай

Здравко Димитров кани партиите на консултации за изборите

Здравко Димитров кани парламентарно показаните партии и обединения в 48-ото Народно заседание на съвещания за изборите на 2 април. На срещата ще се образуват съставите на секционните изборни комисии (СИК) на територията на Община Пловдив. 
Прочетете още
Представителите на партиите и обединенията от партии би трябвало да показват на консултациите заверено от партията копие на уверение за настоящо правно положение на партията, издадено не по-рано от 31 януари 2023 година, или копие от решението за формиране на обединението за присъединяване в изборите за 48-ото Народно заседание, с което се удостоверяват пълномощията на лицата, представляващи съответната партия или коалиция

Трябва да показват и пълномощие от лицата, представляващи съответната партия или коалиция, в случаите, когато в консултациите ще вземат участие упълномощени лица (оригинал или заверено копие).

Изисква се още и документално предложение за състав на СИК, което да съдържа наименованието на партията или обединението, която прави предложението; имената и ЕГН на препоръчаните лица; длъжността в комисията, за която се предлагат; обучение, компетентност на препоръчаното лице; телефон за връзка с препоръчаното за член на СИК лице, както и посочените данни би трябвало да попадат и в писмено предложение за аварийни членове на СИК.

Консултациите ще се проведат на 24.02.2023 година (петък) от 11.00 часа в постройката на Община Пловдив, пл. „ Стефан Стамболов ” № 1, Заседателна зала – 2 етаж.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР