Здравка Русева, която в момента е член на Управителния съвет

...
Здравка Русева, която в момента е член на Управителния съвет
Коментари Харесай

Здравка Русева е избрана за председател на УС на Инвестбанк

Здравка Русева, която сега е член на Управителния съвет и изпълнителен шеф на "Инвестбанк ", бе определена за ръководител на Управителния съвет, оповестиха от банката.

Здравка Русева е магистър по икономическа информатика от Икономически университет във Варна. Повече от 35 години работи в банковия бранш, като стартира кариерата си като банков счетоводител, заема позиция основен специалист "ИТ ", специалист в дирекция "Контрол на кредитния риск " и шеф отдел "Анализ и ръководство на риска " в "Банка ДСК ". От 2003 година поредно управлява няколко ръководства в МКБ "Юнионбанк " - "Управление на риска ", "Финансова отчетност " и "Операции ".

Към екипа на "Инвестбанк " се причислява в края на 2013 година като шеф дирекция "Анализ и утвърждение на заеми ", след това оглавява и дирекция "Управление на риска ". На по-късен стадий управлява дирекция "Операции и нормативни регулации ", а през 2014 година е определена за член на Управителния съвет. През 2016 година става изпълнителен шеф и член на Управителния съвет на "Инвестбанк ".

Завършила е сполучливо редица курсове в региона на кредитирането, ръководството на риска, европейските платежни принадлежности, МСФО, мениджмънт и бизнес развиване, ръководство на смяната и водачество. Има опит във внедряването на банков програмен продукт, създава и ползва редица правила и методики, свързани с банковата активност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР