Здравка Русева, член на управителния съвет и изпълнителен директор на

...
Здравка Русева, член на управителния съвет и изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Здравка Русева е новият председател на управителния съвет на Инвестбанк

Здравка Русева, член на управителния съвет и изпълнителен шеф на Инвестбанк, бе определена за ръководител на управителния съвет на банката.

Повече от 35 години Здравка Русева работи в банковия бранш. Започва кариерата си като банков счетоводител, заема позиция основен специалист " ИТ ", специалист в дирекция " Контрол на кредитния риск " и шеф отдел " Анализ и ръководство на риска " в Банка ДСК. От 2003 година поредно управлява няколко ръководства в МКБ " Юнионбанк " - " Управление на риска ", " Финансова отчетност ", " Операции ".

Към екипа на Инвестбанк Русева се причислява в края на 2013 година като шеф дирекция " Анализ и утвърждение на заеми ", след това оглавява и дирекция " Управление на риска ". На по-късен стадий управлява дирекция " Операции и нормативни регулации ", а през 2014 година е определена за член на управителния съвет. През 2016 година става изпълнителен шеф и член на управителния съвет на Инвестбанк.

Здравка Русева е магистър по икономическа информатика от Икономически университет - Варна. Завършила е редица курсове в региона на кредитирането, ръководството на риска, европейските платежни принадлежности, МСФО, мениджмънт и бизнес развиване, ръководство на смяната и водачество. Има опит във внедряването на банков програмен продукт, създава и ползва редица правила и методики, свързани с банковата активност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР