Здравият разум очевидно напуска българското политическо пространство и особено управляващите

...
Здравият разум очевидно напуска българското политическо пространство и особено управляващите
Коментари Харесай

Радев за шпионския скандал: Здравият разум напуска управляващите

Здравият разсъдък явно напуща българското политическо пространство и изключително ръководещите – по този начин президентът Румен Радев разяснява пред публицисти в Пловдив разпита на социолога Живко Георгиев от Стратегическия съвет при президента по отношение на следствие за шпионаж в интерес на непозната страна.

„ Шпионаж в интерес на непозната страна е извънредно тежко обвиняване. Затова чакам от следствието да показа неоспорими обстоятелства. В противоположен случай ще остане подозрението, че български институции са използвани в режисиран вътрешнополитически сценарий”, безапелационен беше президентът.
Прокуратурата: Цветан Василев също е взел участие в съветския шпионски сюжет Ген. Решетников – 10 година без право да влиза у нас, Николай Малинов – упрекнат за закононарушение срещу републиката и пуснат под гаранция
Атака против него ли е точно разпитът на Георгиев? „ Аз съм определен с гласовете на 2 милиона българи – и сходни изказвания и клевети са най-много засегнатост към тези хора”, отговори Румен Радев.

И добави: „ Безсилието на ръководещите да се оправят с тежките проблеми в страната и цялостният неуспех на държавното управление в стратегически за европейското ни развиване цели – Шенген, еврозона, мониторингов механизъм, стратегически вложител – това изтощение се изражда в паническо търсене на зложелател и в предишното, и в настоящето”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР