Здравият разум не може да си обясни случилото се, каза

...
Здравият разум не може да си обясни случилото се, каза
Коментари Харесай

Мъж застреля племенника си и се самоуби в Търговищко

Здравият разсъдък не може да си изясни случилото се, сподели кметът на село Великовци

Досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателния кодекс за ликвидиране на млад мъж в село Великовци в община Антоново и последвало самоубийство управлява Окръжната прокуратура - Търговище. Престъплението е осъществено на 30 януари т.г., оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна.

Вчера 46-годишен мъж се прибрал в дома си в село Великовци, откакто преди този момент използвал алкохол. Според събраните досега доказателства, късно вечерта сред него и племенника му – мъж на 33 години, зародило сдърпване. По-възрастният от двамата извадил ловно оръжие, за което има данни, че е имал законно, и прострелял смъртоносно своя по-млад родственик. След това се самопрострелял.

Кметът на селото Кадир Кадиров сподели, че сред двамата е нямало съществени спорове в предишното, съобщи Българска телеграфна агенция. Той е получил сигнал за случилото се към 11:25 нощес от гражданин на обитаемото място. Кадиров изясни, че и двамата мъже не са фамилни, нямат и деца. По-възрастният работел в строителството, а младият е незает.

Постоянно живеещите във Великовци са към 40 души. „ Здравият разсъдък не може да си изясни случилото се “, сподели още кметът.

Изясняват се обстоятелствата, аргументите и събитията по случая, назначени са съдебномедицински експертизи. Работата по следствието продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР