Здравейте приятели, С писмо до мен 054-06-699 от 1.07.2020г Председателят

...
Здравейте приятели, С писмо до мен 054-06-699 от 1.07.2020г Председателят
Коментари Харесай

Румен Гечев: Г-жа Караянчева отхвърли въпросите ми към Борисов за хазарта

Здравейте другари, С писмо до мен 054-06-699 от 1.07.2020г Председателят на Народно събрание госпожа Караянчева, ме уведомява, че отклонява въпроса ми за парламентарен надзор към Министър ръководителя господин Борисов. Практически, госпожа Караянчева стопира и отхвърля над 99% от въпросите към него под един или различен претекст, по традиция опровержителен на хубавичко логичност.
Въпросът ми беше дали представителят на ДАНС в Държавната комисия по хазарта за последните пет години е докладвал устно или документално на Председателя на ДАНС за проблеми в хазартния бранш. И надлежно, дали Председателят на ДАНС е уведомил господин Борисов на тази тематика, по кое време, под каква форма, какви ограничения са взети. Защото излиза, че с директното присъединяване на ДАНС, под техния " взор " 700 милиона лв. държавна пара е отишла в джобовете на частни лици - хазартни играчи и явно прикриващи ги властимащи.

Явно някои хора доста се опасяват да бъ де обсъден този въпрос обществено, пред Народно събрание и пред българските жители. Но....въпросите остават и на тях ще би трябвало да се дава отговор освен пред Народно събрание, само че и пред други институции и то скоро. Чекмеджетата към този момент проговориха.

Депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев, Facebook


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР