Здравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни,

...
Здравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни,
Коментари Харесай

Спечели ли нещо?

Здравейте, другари! С наближаването на празниците и студените зимни дни, сме подготвили нова игра за вас с много яки награди, с цел да можете да цъкате на топло, до момента в който на открито вее. И с цел да не ви отегчаваме с безкрайни лирически отклонения, пристъпваме към регламента.

Това, което би трябвало да извършите, с цел да участвате, е да се запишете за нашия бюлетин (който ще ви спами всеки понеделник с най-интересните материали от предходната седмица, които може би сте пропуснали) от панела вдясно (или скролнете надолу, в случай че ни четете през смартфон), както и да харесате страницата ни във Facebook. Ако пък към този момент сте наш четец или читателка, изпълнили сте описаните стъпки и желаете да участвате в играта, то оставете коментар под тази публикация. Това е всичко! В началото на декември ще разиграем лотария * , в която ще изтеглим печелившите мейли и лайкове.

Раздаваме една доста яка мишка Razer Naga Trinity, с която ще можете да цъкате безусловно всички типове игри, с помощта на трите плъгини - доста яка концепция! Освен това ще дадем едни слушалки Stealth в камуфлажен десен дружно с готина подложка за тях. Това не е всичко - една от огромните награди е модулно зареждане Corsair HX 850, което просто ще зареди даже двойка RTX 2080 в SLI - няма проблеми.

Най-голямата ни премия е стилна и функционална кутия Corsair Crystal 680X, в бял цвят, остъклена, със светещи вентилатори - въобще, цялостна дискотечна стратегия!
* Играта завършва в 24:00 часа на 30 ноември. На 2 декември ще подредим всички нови регистрации/лайкове и мнения и неутрален програмен продукт (без неестествен или същински разсъдък, опция за машинно учене и т.н.) ще изтегли печелившите.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР