Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря

...
Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря
Коментари Харесай

Вижте Кой Е Мъжът, Който Спаси Живота На Цвета Караянчева Днес!

" Здравейте, другари. Пиша тук, защото нямам опция да отговоря на всички позвънявания - да, претърпях пътен случай. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болничното заведение в Шумен. Доколкото съм осведомена, и останалите участници в злополуката са добре ", написа Караянчева във Facebook.

Инцидентът стана тази заран на основния път наоколо до отбивката за село Върбак. Караянчева е била возена от автомобил на НСО, когато шофираща против тях жена губи ръководството на колата си и минава в насрещното платно.

От Националната работа за защита, рефлексът на водача на Караянчева я в избавил от по-тежки последствия, като след маневрата му в последния миг последвалият удар е бил тежък, само че не и преден.

Инцидентът е станал към 10.30 часа тази заран на основен път Шумен - Силистра след разклона за село Върбак. Автомобил на Националната работа за защита е ударен от лек автомобил, ръководен от 31-годишен лидер. Благодарение на бързата и точна реакция на лидера на НСО са лимитирани вредите от удара. Мястото на произшествието е било неотложно обезопасено.

При случая Цвета Караянчева е получила пострадване и неотложно е превозена в болнично заведение. Национална работа за защита не разполага с информация за други потърпевши от случая. Причина за пътния случай и виновността за причиняването му ще бъдат открити в границите на настоящото следствие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР