Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря

...
Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря
Коментари Харесай

Гореща Информация! Цвета Караянчева Проговори След Тежката Катастрофа!

Здравейте, другари. Пиша тук, защото нямам опция да отговоря на всички позвънявания - да, претърпях пътен случай. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болничното заведение в Шумен. Доколкото съм осведомена, и останалите участници в злополуката са добре ", написа Караянчева във Facebook.

Инцидентът стана тази заран на основния път наоколо до отбивката за село Върбак. Караянчева е била возена от автомобил на НСО, когато шофираща против тях жена губи ръководството на колата си и минава в насрещното платно. Благодарение на рефлекса на водача на НСО последвалият удар е бил тежък, само че не и преден.

От националната работа за защита също разясниха случая:

Инцидентът е станал към 10.30 часа тази заран на основен път Шумен - Силистра след разклона за село Върбак. Автомобил на Националната работа за защита е ударен от лек автомобил, ръководен от 31-годишен лидер. Благодарение на бързата и точна реакция на лидера на НСО са лимитирани вредите от удара. Мястото на произшествието е било неотложно обезопасено.

При случая Цвета Караянчева е получила пострадване и неотложно е превозена в болнично заведение. Национална работа за защита не разполага с информация за други потърпевши от случая. Причина за пътния случай и виновността за причиняването му ще бъдат открити в границите на настоящото следствие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР