Здравейте, приятели! Първо искам да благодаря на всички ви за

...
Здравейте, приятели! Първо искам да благодаря на всички ви за
Коментари Харесай

PCWorld се променя!

Здравейте, другари!

Първо желая да благодаря на всички ви за това, че толкоз години оставате неизменима част от PCWorld - без вас нашата работа нямаше да има значение и смисъл! Второ и по-важно - скоро уеб сайтът ни ще има нов дизайн - върху който работим от известно време и който е съгласуван с условия на модерния консуматор - изчистена и приятна за окото визия, респонсив дизайн - който ще разреши уеб сайтът да наподобява добре на всевъзможни мообилни устройства, по-голям акцент върху видеоматериалите, ревютата, игрите и неповторимото наличие като цяло.

Направихме пресявка на рубриките (които през годините доближиха застрашителна бройка) и избрахме тези, които са най-интересни за вас - читателите. В рубриката Полезно очаквайте всевъзможни препоръки и гайдове, свързани с технологиите, Lifestyle ще събере в себе си въздействието на другите джаджи върху по-широка сфера от всекидневието ни. Разбира се, главните рубрики Хардуер и Софтуер остават, а в Ревю и Видео очаквайте непрекъснат поток от подробна информация за най-горещите джаджи - дружно с цялостно разфасоване в тестовия център на PCWorld и обективната оценка на нашите редактори.

Което ме подсеща, че това е комфортен миг да ви срещна с тях! Александър Главчев е нашият редактор в отдел Хардуер . Сашо е с богат опит в областта на ИТ публицистиката, само че по-важното е, че има пристрастеност и предпочитание да разцъква всички нови джаджи, които се появяват на софтуерната сцена. Очаквайте неговите ревюта и вести, прецизни като рефлексите му по време на Doom сесиите.

Мария Динкова е свежото женско попълнение, от което всяка (предимно мъжка) редакция има потребност. Тя е нашият редактор Lifestyle и ще се грижи да получавате информация за всички устройства, които могат да улеснят всекидневието ви.

Иван Гайдаров ще предлага софтуерни вести , с изключение на хип-хоп бийтовете, които запалените почитатели на групата му от дълго време познават. Иван е отдаден на технологиите още от далечната 1992-а година, когато се озовава пред първия си личен компютър - IBM 386.

Владимир Георгиев е един от ветераните в PCWorld България - като се изключи че е обиколил много софтуерни медии (списание Computer, Gamer’s Workshop, вестник Компютри, списание Download.BG, основен редактор на 3DZone.bg и UGDB.com) той впечатлява и с необятните си знания и ползи. Владо е почитател на научната фантастика, неприкрит киноман и също по този начин геймър. В последно време отделя доста внимание на криптовалутите (много от вас са осведомени с неговите гидове).

Ивайло Коралски е друго познато в IT медиите лице - персонално аз съм работил с него в отличното геймърско списание за конзоли Neo Gamer. Иво е неприкрит геймър и киноман със мощен афинитет към всичко софтуерно. Израснал е с олд-скул фантастиката на Станислав Лем и престъпните класики на Реймънд Чандлър, Мики Спилейн и Агата Кристи. В последните три години се е отдал съвсем извънредно на сериозен гейм-дев, като дебютният артикул на студиото му Kyodai, Elea, към този момент може да бъде открит в цифровите магазини на Steam и Xbox One.

Най-тържествено обещаваме да продължаваме да ви предоставяме даже още по-качествено наличие, а дружно с новия уебсайт очаквайте и доста игри с забавни награди!

Мариян Славов
Главен редактор PCWorld България
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР