Здравейте! Принудих се да ви пиша тъй като за пореден

...
Здравейте! Принудих се да ви пиша тъй като за пореден
Коментари Харесай

Тая нагла кондукторка барабар с шофьора на пловдивски рейс правят глупост след глупост

" Здравейте! Принудих се да ви пиша защото за следващ път съм извънредно възмутена от водач и кондукторка в автобусна линия номер двадесет в Пловдив. Тъй като единственият вероятен транспорт до учебното заведение ми е точно този рейс, съм задължена да пътувам с него ", по този начин възмутена пловдивчанка стартира писмото си, в което разказва какъв смут е изживяла във въпросния автобус и по-специално поради кондукторката в него.

" Въпросната кондукторка е извънредно груба към всички пасажери без значение деца или възрастни. Изключително обезпокоена е някой от пасажерите да не заеме челното място в рейса, където тя постоянно си почива. От там дамата крещи на всички пасажери и недоволства, че не може да види картата за градски превоз или надлежно, че индивидът, искащ да си закупи билетче за рейса, не отива персонално до нея.

Въпреки че единственият отговорен в обстановката е само тя, тъй като не прави своята работа, а си почива, дамата не пропуща да навика множеството от пасажерите като за " Добро утро ". Шофьорът пък от своя страна тази заран не пропусна да изпуши своята цигара в рейса. Чела съм публикация по отношение на същите двама водач и кондукторка и се надявам да се направи нещо по въпроса ", продължава дамата

Както се споделя, нищо ново под слънцето - възприятието, че към този момент сме били в този рейс и към този момент сме усетили ругатните, тютюневия пушек и нелепото отношение на обслужващите го, не ни напусна от самото начало. Само преди 4 месеца същите тези кондукторка и водач на рейс №20 още веднъж бяха " герои " на обява. Тогава кондукторката назова дете „ лигла”, до момента в който водачът си опъваше от цигарата.

Сега още веднъж става дума за хули, жестоко отношение и цигарен пушек. В основата на арогантното държане на кондукторката тогава беше „ нейното” място. Сега отново разбираме, че дамата за нищо на света не си го дава!

Та някак си разумно ни идва питането: Ще бъде ли разяснено на тия двамата най-сетне по какъв начин тъкмо би трябвало да се държат на работното си място? Колко още пловдивчани би трябвало да се оплачат?



Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР