Здравейте, победители. Знаете защо сте тук. Знаете, че ГЕРБ води

...
Здравейте, победители. Знаете защо сте тук. Знаете, че ГЕРБ води
Коментари Харесай

Даниел Митов: Опонентите ни демонтират демокрацията, народът им пречи

Здравейте, спечелили. Знаете за какво сте тук. Знаете, че ГЕРБ води България към по-добро. Знаете, че отмъстителността и омразата се заплаща скъпо от едно общество. Всички дружно няма да го позволим. Били сме ги, бием ги и отново ще ги бием на 11 юли. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по време на откриването на предизборната акция на коалиция ГЕРБ-СДС в София.

" Тук съм, тъй като съм европеец, желая България да се развива и просперира и не искам да падам на колене пред аления, прокремълски президент, не искам да одобрявам аления Бойко Рашков. Левицата продължава да трансформира образа си като дявола, само че българските жители го виждат ", изясни той.

" Нашата мощ е демокрацията. Не желаем да променяме народа си, а да му служим ", увери Митов.

" Нашите съперници непрестанно се пробват да вкарат българския народ в някаква идеологическа кошара, тъй като им пречи. Нашата мощ е и в свършената работа. Политическите ни съперници не желаят да работят, занимават се с клеветническа акция. Ние не се плашим от работата. Ще продължаваме да развиваме, както противоречивите, по този начин и културните Тези, които не знаят по какъв начин да правят работа, непрестанно се оправдават. Те изясняват, че нещо не се е подредило както би трябвало и по тази причина не са съумели. Демокрацията им пречи и се пробват да я демонтират. Опитват се да трансфорат всичко в безпорядък и съумяват към този момент. Те имат само озъбена ненавист и мракобесие. Всичко това се побеждава с внасяне на ред в хаоса и победа. Ние представляваме виновните работещи, знаещи и амбициозни хора, които ще гласоподават още веднъж за нас ", акцентира Даниел Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР