„Здравейте, победители! На последните европейски избори вие накарахте Борисов да

...
„Здравейте, победители! На последните европейски избори вие накарахте Борисов да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Плевен: Да освободим хората от страха и те без натиск да изберат водачите си

„ Здравейте, спечелили! На последните европейски избори вие накарахте Борисов да каже, че ще чисти до корен в ГЕРБ- Плевен, тъй като бяхте по-добри. Пожелавам ви да се визиите още по-добре на 27 ноември”, това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред обществеността в Плевен. Тя изрази поддръжката си за претендента за кмет на Плевен от левицата Илиян Йончев, претендентите за кметове на общини и листата за общински съветници.



„ Те са умни, готови експерти. Това е екипът, който може да свърши работа за вас”, сподели тя.

" Привличането на огромен вложител в Плевен е една от най-важните задания на Българска социалистическа партия. Ние имаме съответни оферти, с цел да стане това факт –да се дават общински терени на такива вложители, да се понижат локалните налози и такси за тях ", съобщи Корнелия Нинова.



Тя обърна внимание на значимостта да се приготвят фрагменти: „ Изграждането на професионално готови младежи, които да останат да работят тук и да оказват помощ на локалната стопанска система, е един от най-важните за нас цели. "

„ Ние излизаме пред вас с доста ясни и безапелационни задължения, само че имаме два съществени съперника – първият е страхът. Срещам го на всички места. Обикалям цялата страна и беседвам с най-различни хора- от най-малкото село до най-големият град. Властта насади боязън у българите. Страх, че в случай че изразят друго мнение, ще бъдат преследвани на работното си място, в случай че работят в администрацията. Ако имат бизнес, той ще бъде проверяван. Това е огромното предизвикателство пред нас и то няма партиен цвят. Да освободим хората от този боязън и те без напън да изберат водачите си ", прикани Корнелия Нинова.

" Вторият ни конкурент е подмяната на вота. Навсякъде ме посрещат с терзания за пазаруване на гласове и фалшификации. 50 лв. за гласа ви днес- ви подсигурява четири години от същото. Човешкото достолепие не се продава и не се купува ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова означи постигнатото от партията в последните 3 години:

„ Въпреки тежките условия- вие постигнахте чудеса. За 3 години направихме 3 избора и в този момент вършим четвърти. На първите избори победихме, когато българският народ избра Румен Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент. На вторите избори повишихте депутатите на Българска социалистическа партия от 38 на 80 и ни направихте мощ в парламента”.



Тя акцентира, че на европейските избори левицата е единствената партия с повишен брой депутати.

„ Благодарение на вас, доверието в Българска социалистическа партия пораства. Време е на локалните избори да потвърдим още веднъж тази наклонност. Да удвоим кметовете и увеличим общинските съветници. Да реализираме такова присъединяване в локалната власт, че да имаме действителна опция да ви помогнем”, съобщи Нинова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР