Здравейте, патриоти на Италия! Уважаеми господин Салвини, приятели! Нося ви

...
Здравейте, патриоти на Италия! Уважаеми господин Салвини, приятели! Нося ви
Коментари Харесай

Веселин Марешки откри многохиляден митинг в Милано

„ Здравейте, патриоти на Италия! Уважаеми господин Салвини, другари! Нося ви поздрави от красивата ни България и от партия ВОЛЯ ”. С тези думи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки се обърна към симпатизантите на италианския вицепремиер и президент на ЛИГА Матео Салвини.

В Милано се организира величествен избирателен протест. По персонална молба на Салвини, Марешки откри митинга на италиански и обра овациите на хилядите присъстващи. Редом с него беше и Марин Льо Пен – президент на „ Национален общ брой ”, Франция. Тя беше в София при започване на май във връзка откриването на акцията за Европейския парламент на партия ВОЛЯ. 

„ Ние виждаме големия триумф на Салвини и ЛИГА, и поддържаме вашата твърда антимигрантска политика! Браво, Матео! Вярвам, че всички дружно можем да променим Европа, да върнем разсъдъка и сигурността. Тази безсилна, подчинена и нападната от мигранти Европа отива в историята. С нея си отиват и старите водачи. На ход сме ние – патриотите. Ние знаем по какъв начин да я възродим. Ще сложим преди всичко европейските жители, тяхната сигурност и висок стандарт на живот. Заедно сме доста мощни, тъй като имаме воля. С вашия Капитан Матео, с Марин от Франция, с ВОЛЯ от България, с всички наши другари от патриотичното ни семейство – ние сме непобедими! ”, сподели още Веселин Марешки в речта си в Милано.

Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР