„Здравейте на всички ученици от средното училище „Дани Джоунс“! Говори

...
„Здравейте на всички ученици от средното училище „Дани Джоунс“! Говори
Коментари Харесай

Селена Гомес се върна на училище

„ Здравейте на всички възпитаници от междинното учебно заведение „ Дани Джоунс “! Говори Селена Гомес! “. С този привет обичаната на доста младежи изпълнителка зарадва всички свои почитатели в приблизително учебно заведение в Тексас, което самата тя е посещавала.

Появата на певицата и гласът ѝ по уредбата, провокираха еуфория по коридорите на школото.

Селена показа няколко фотоси от своето изненадващо посещаване.

„ Ако видите, че някой от вашите съученици се храни самичък в учебното кафене, както беше при мен, просто отидете при него и му кажете „ Здравей! “, и го развеселете. “, изясни тя на събралите се към нея.

Изпълнителката призна, че в междинното учебно заведение не е била толкоз известна и доста от съучениците ѝ странели от нея.

Гомес описа и за срещата си с обичаните учители. „ В учебно заведение Селена беше доста скромна и блага. Въпреки това, тя бе необикновено работлива! Много спретнато и добре възпитано дете “, показа учителката ѝ по физическо.

Бившата на Джъстин Бийбър качи видео, в което демонстрира надраскана стена в школото, на която има и нейното име. Тя посочи, че работи по нов план, който ще бъде подготвен напълно скоро.

Преди няколко месеца, борейки се с депресията, Селена Гомес реши да изчезне от обществените мрежи. Тогава тя посочи, че доста младежи не поддържат връзка лице в лице с приятелите си, а избират да са във виртуалната действителност и споделят посредством чатове.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР