Здравейте, мили хора! Това е прекрасният Мити – моето малко

...
Здравейте, мили хора! Това е прекрасният Мити – моето малко
Коментари Харесай

Бащата на болния Мити с голямо престъпление към сина си

Здравейте, благи хора! Това е прелестният Мити – моето малко знамение изпратено от Господ, написа майката на детето в helpkarma.com.

"Мити се роди в 35 гестационна седмица (8-ми месец) и към 30 дни се бореше за своя живот в кувьоз на изкуствено дишане.

Аз бях неразделно до него... И най-после дребният воин се пребори, само че за жал ни следва още доста битка! След известно време забелязах, че Мити изостава и отидохме на невролог. След прегледа неврологът му сложи диагнозата мускулна хипертония с занемаряване в моторното развиване.

След известно време посетихме още веднъж невролог и той сложи нова диагноза. По страшна диагноза. - “детска церебрална парализа”, което значи,че Мити ще се нуждае от повече средства за рехабилитация - за по дълъг интервал от време. Именно за това сумата по сметката ще бъде увеличена.

Мити се нуждае от доста рехабилитация, с цел да стартира да сяда и да развие естествени двигателни качества за възрастта си.

Днес той е на 1 годинка и 6 месеца. Безплатна рехабилитация ни се поставя един път в месеца за 10 дни, само че това не е задоволително, тъй като Мити има потребност от интензивна и ежедневна работа. Също по този начин са му нужни и от специфични ортопедични обувки, които също са непостижими за мен.

Аз съм една майка в мъчно състояние, самотна и без майчинство. Бащата на Мити отхвърли да даде финансова помощ, откакто бе молен няколко пъти. Затова се обръщам към вас положителни ХОРА да помогнете на моето малко ангелче,да проходи! Като майка на дете с този проблем ви апелирам да ни подадете ръка!

Вярвам, че един ден ще си върна усмивката на лицето и ще видя по какъв начин моето ангелче тича с протегнати ръчички към мен! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР