Здравейте, мили хора! Това е моята много добра майка Руска!

...
Здравейте, мили хора! Това е моята много добра майка Руска!
Коментари Харесай

Яна моли за помощ за най-скъпия си човек

" Здравейте, благи хора! Това е моята доста добра майка Руска! Казвам се Яна Тодорова от гр.София с висше икономическо обучение и художник по душа!

Моята майка Руска през последните три години получи няколко мозъчни инсулта и е с 93% неработоспособност с непозната помощ. Наложи се да напусна работа, с цел да поема грижите за нея, защото сме сами и си нямаме никой! Загубих преди три години брат си и татко си!

От когато мама се разболя не работя, отхвърлят ми да стана и Личен помощник на мама с претекста, че няма свободни места или няма настоящи стратегии за нейната възрастова група. Майка ми дълго време беше и без персонален доктор заради промяна на местожителството. Беше цяло тестване да мога да я записвам и да намеря доктор. Навсякъде отказваха, тъй като не можели да поемат повече пациенти, изключително в нейното положение...

От напълно скоро персоналният доктор е реалност! Благодарна съм доста на този човек, тъй като прояви голямо съчувствие и одобри моята блага майка!

През цялото това време и поради недофинансираното от Здравната каса лекуване на инсулти, аз поех напълно лекуването ѝ. Наскоро при следващата среща с невролог й сложиха и още една диагноза Паркинсон! От началото на заболяването й стартира да развива доста мощна парадонтоза! Всички зъби се чупят до прекаленост, текат мощни възпалителни процеси!

Трябва всички корени да бъдат извадени и да се изработят протези!

Всичко това гълтам всичките ми спестявания, наложи се даже да залагам персонални движимости и мои картини. Независимо от големите компликации не спирам да тая вяра, че може да бъде лекувана! 

Истината е, че има вяра!
Майка ми е доста борбен човек и без значение от многото инсулти не губи религия и кураж! Тя е доста непретенциозен и резистентен човек!

Успяхме ненапълно да ѝ възвърнем говора и естествените усещания. 

Много благодаря на хората, които ме поддържат!

Вярата ни продължава!
Мама се нуждае от Вашата помощ, благи хора, с цел да може да бъде лекувана, да се направи настоящо лекуване и рехабилитация, с цел да може да проходи, да спрат и мощните болки и да се завърне доколкото е допустимо към по-нормален живот!

Аз съм неразделно до нея, посветила съм се напълно на нейното обгрижване! Обичам я безпределно доста без значение от големите компликации! За мен всеки прекаран момент с нея е Божи Дар! Надявам се мощно моето обръщение да допре сърцата Ви!

Много обичам майка си! Вярвам, че българите сме съпричастен и самоотвержен народ и не бихме оставили заслужен човек просто да стои и да отброява в страдания минутите си.

Уверявам Ви! Много, доста е мъчно човек да търси помощ и подпомагане за възрастен човек в потребност! 
За нас всяка помощ е скъпа!

Сърдечно Ви благодаря! "

Ето къде и по какъв начин можем да помогнем

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР