Здравейте, мили хора. Казвам се Иванина Добринова, на 27 години

...
Здравейте, мили хора. Казвам се Иванина Добринова, на 27 години
Коментари Харесай

Зов за помощ: Майка на две деца се нуждае от средства, за да пребори рака

”Здравейте, благи хора. Казвам се Иванина Добринова, на 27 години съм и съм майка на две прелестни момченца. Но за жал при започване на декември месец целият ми живот се прекатурна, откакто ме диагностицираха с рак на яйчниците ”.
Така стартира разказът на една българка от Силистра, която сега се бори за живота си.

През декември Иванина е диагностицирана с рак на яйчниците. Получила е голям брой затруднения и има метастази в цялото тяло, най-много в костите. Към днешна дата се намира в Турция, където лекарите се борят за живота й.

В момента Иванина се лекува главно посредством химио и лъчетерапия благодарение на средства, събрани от нейни близки и другари. Нужни са обаче още най-малко 60-70 хиляди лв..

" Много е мъчно да си надалеч от децата си и да ти липсват. Моля ви да ми подадете ръка, с цел да мога да пребивавам и да съм до децата си и да ги виждам по какъв начин порастват, да се грижа за тях както съм го правила до момента ", приканва във видео Иванина.

Забраната за осъществяване на събития в страната поради разпространението на COVID-19 обаче доста пречи на благотворителните акции, посредством които се оказва помощ на Иванина и други хора в потребност. Планираните два благотворителни концерта за 27-годишната жена от Силистра не могат да се състоят.

Единственият късмет е посредством дарения на сметката на Иванина.

Иванина Добринова Костадинова (УниКредит Булбанк)

BGN - BG07UNCR70001523884979

EUR - BG77UNCR70001523885271

Може да помогнете и на уеб страницата на helpkarma.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР