Здравейте, как сте ? Предполагам не много добре, защото от

...
Здравейте, как сте ? Предполагам не много добре, защото от
Коментари Харесай

Агоп Каспарян: Още ли си мислите, че управляващите могат да се справят с кризата?

" Здравейте, по какъв начин сте? Предполагам не доста добре, тъй като от на следващия ден 365 000 души изцяло или отчасти ще бъдат наранени от сякаш не локдауна. И тук идва “готиния миг ”:
От понеделник 50 000 души ще ТРЯБВА да КАНДИДАТСТВАТ, с цел да им бъдат ЕВЕНТУАЛНО отпуснати по 24лв дневно за горният интервал. Щото нищо, че са наранени 365 000, ние го вършим мъчно точно с бюрократични тъпотии и нека откажем повече хора, във Facebook.
 Агоп Каспарян: В тези времена едни печелят, а други изнемогват (ВИДЕО) Агоп Каспарян: В тези времена едни печелят, а други изнемогват (ВИДЕО)
В бюджет 2021 година са заложени една 300 млн. лева за мярката " 60 на 40 ". В тези времена едни печелят, а други изнемогват.  Това заяв...
" Много крепко, нали? Вместо да се направи всичко автоматизирано - известно е кои бизнеси затварят, Национална агенция за приходите знае кой тъкмо работи (брой персонал) в засегнатите бизнеси и всичко можеше да стане за ден два изцяло автоматизирано или най-малко отчасти.
ОБАЧЕ не, прави се нова обществена стратегия, която да изведе още от ранни зори работодатели(хиляди) с цел да се попълнят и подадът документи, тъй като въпреки всичко парите са единствено за 50 000.
Тва опашки, побутване, скупчване на хора в минусови температури в коронавирус рецесия не съществува.
След това тези документи някой би трябвало да ги прегледа, ревизира, вероятно поправя, стигнат до където би трябвало и някой да подреди 24лв дневно... а познай след какъв брой време ще стигнат до хората останали без работа? Още ли си мислите, че няма други способи и способи и че ръководещите могат да се оправят с рецесията?! "
 Икономист: Помощта за хората и бизнеса закъсня, идва тежка рецесия Икономист: Помощта за хората и бизнеса закъсня, идва тежка рецесия
България занапред навлиза в тежката криза, в каквато са към този момент някои от огромните стопански системи в света. Това съобщи експертът по междунаро...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР