Здравейте, инж. Спасов, оповестената вчера проверка от страна на РИОСВ

...
Здравейте, инж. Спасов, оповестената вчера проверка от страна на РИОСВ
Коментари Харесай

Инж. Любомир Спасов: Най-сетне стана ясно, че не ние сме виновници

Здравейте, инж. Спасов, оповестената през вчерашния ден инспекция от страна на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Перник по сигнал за миризма на бакелит, откри, че източникът е завод на „ Стомана индъстри “ АД, по какъв начин ще коментирате?

Да, осведомих се от медиите за резултатите от тази инспекция. Констатациите на проверяващите потвърдиха, че не носим виновност за протичащото се. Ето, че се потвърди, че неприятната миризма на бакелит не идва от „ Топлофикация Перник “ АД.

От седмици се приказва, че посредством активността си нашето сдружение замърсява въздуха в града. Неправомерно ни беше наложена насилствена административна мярка за прекъсване на активността ни за няколко дни и то за остаряло нарушаване, която по-късно бе отхвърлена от с решение на Административен съд – Перник.

Ако прекъсването беше продъжило по-дълго, щеше да се стигне до съществено обществено напрежение и стопански проблеми. Болници, детски градини и семейства щяха да останат както без топла вода по този начин и без парно отопление за незнаен интервал от време.

Отделно от това, щяха да зародят и съществени стопански загуби за нас като сдружение.

След като към този момент работите, оставате ли още веднъж под наблюдаване?

Да! Независимо, че активността ни е възобновена институциите непрестанно ни следят и както нормално се реализира надзор над изпусканите излъчвания в атмосферния въздух.

Тук бих желал да употребявам момента да благодаря на госпожа Церовска, че оказа помощ да бъде открит източника на замърсяването на града.

Отправяме апел да се спрат всички грозни нападки към нас и в случай че някой има подозрение, дано се обърне към нас да ни попита. Ние сме намерено и отговорно сдружение!

Какво ще вършиме оттук насетне , инж. Спасов?

Продължаваме да работим, по този начин както сме го правили и преди. С хъс и цялостна отдаденост.

Ще създадем всичко по силите си отоплителният сезон да протече обикновено и да запазим доверието, което ни е гласувано от нашите клиенти. Един от основните ни желания през идната година е да убедим повече перничани да се причислят към нашите услуги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР