Здравейте и благодаря, че направихте случващото се публично достояние… Изпращам

...
Здравейте и благодаря, че направихте случващото се публично достояние… Изпращам
Коментари Харесай

Проговори хакерът, ударил НАП: Държавата ви е прецакана!

 " Здравейте и благодаря, че направихте протичащото се обществено достояние… Изпращам този мейл единствено на bTV, NOVA и " Капитал ", тъй като видях същинска публицистика само от тези медии. Вчера публицист от NOVA писа и зададе три въпроса. С наслада ще разкрия детайлности за този пробив, тъй че вашето корумпирано държавно управление да не лъже аудиторията ви ". Така стартира имейлът до NOVA, изпратен от създателя на хакерската офанзива, при която изтекоха персонални данни на 5 млн. души от системата на Национална агенция за приходите.

" Това изтичане се случва от 11 години насам. Ако корумпираното ви държавно управление разкрие уязвимата система, ще можете да видите тази информация в Web Archive (Internet Wayback Machine). Данните са хаквани и през 2012 година Тогава никой не разбра, че сме съумели да инфилтрираме 30 GB информация ", написа хакерът. 

Той разкрива, че е съветски жител, женен за българка. " Родителите на брачната половинка ми живеят в България и със личните си очи съм виждал какъв брой прецакана е страната ви ", написа още мъжът.

" Глупавите ви правораздавателни органи няма да открият нищо. Просто ще прикрият истината. Ако това се случи, аз персонално ще кача информацията в съветски и български торент тракери, тъй че всеки ще може да я смъкна свободно. Ако медиите, с които влизам в контакт, разгласяват погрешна информация, ще разкрия още две порции данни – още веднъж от Министерството на финансите ", се споделя още в електронното писмо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР