Здравейте, Дружбенци! Собственик съм на кухня за приготвяне и доставки

...
Здравейте, Дружбенци! Собственик съм на кухня за приготвяне и доставки
Коментари Харесай

Собственик на кухня в София предлага безплатна храна на хора в нужда

Здравейте, Дружбенци! Собственик съм на кухня за подготвяне и доставки на подготвена храна в столичния кв. ”Дружба ”. Предлагам изцяло безвъзмездна услуга за доставка на прясно приготвена топла храна и безалкохолни питиета до домовете на възрастни хора и нуждаещи се.
Така стартира една обява, обиколила за дни обществените мрежи. Тя е дело на Петър Петров. Столичанинът търси доброволци, които да му оказват помощ в подхванатата идея и да разнасят храна и на територията на Горубляне и гара Искър.

" Според създалата се обстановка за заплаха от заразяване с ковид и оповестеното изключително състояние в страната доста хора останаха без приходи. Много възрастни хора също имат потребност от помощ в този миг. Нека ги подкрепим ", прикани Петър.

" Също по този начин мога да дава маски за тези които нямат финансовата опция да си закупят. Всеки които има предпочитание да се включи в това начинание без никаква финансова обязаност а единствено и само в организацията и връзката сред мен и хората в мъчно състояние дано се свърже с мен ", разгласи още Петър.

Столичанинът е оставил и телефон за контакт - 0878689419. Всеки който има предпочитание да помогне, може да се свърже с него.

" Никой не е застрахован.С общи старания всичко е допустимо.Не е време за протести и стачки страната не може да огрее на всички места.Можем да се оправим когато сме единни и обединени! Ще оказа помощ на всеки с каквото мога ", изясни още Петър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР