ЗДРАВЕЙТЕ! Аз съм Шрек и ще ви разкажа и аз

...
ЗДРАВЕЙТЕ! Аз съм Шрек и ще ви разкажа и аз
Коментари Харесай

БОЕЦ пусна приказка за треторазрядна мутра, Влади Горанов и Пеевски

ЗДРАВЕЙТЕ!
Аз съм Шрек и ще ви опиша и аз една приказка.
Имало едно време една страна България с министър председател Бойко Борисов. Треторазрядна мутра и селски шмекер, който мафията си е избрала и назначила за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, кмет на столицата и по-късно министър председател. Алчен, тъп, нерешителен и патогенен измамник, оголен, че е купил къща на любовницата си в Барселона, а откакто беше изобличен от Сдружение БОЕЦ и даден на испанската прокуратура се отхвърли от детето си и омъжи любовницата си за един стар пергишин, негов приятел. Тази къща в Барселона бе разкрита от едни биволи-журналисти, които разкриха и досието му с псевдоним Буда. Та, този Буда от десетилетия се угоява, краде, изнудва и рекетира предприемачи употребявайки поста и властта си, с цел да дебелее и богатее. Освен това дружно с калинките и харизанките си краде от всичко до което се докопа - от запаса на здравната каса, през публични поръчки, до европейски фондове и общини! Паразит. Този министър председател Бойко Борисов, с цел да резервира незаконната си власт продаде страната България на едни различен паразит, Делян Пеевски, който по време на ръководството на Буда завладя цялата страна и всички управляващи, като назначи за основен прокурор прислужникът си Иван Гешев. Буда, Пеевски, дружно с още цяла тайфа крадци, ченгета, мутри и послушковци построиха едно незаконно статукво, което наложи рекета, лъжата и корупцията, като жанр на ръководство. За да поддържат своята прогнила власт обаче им трябват големи запаси и откакто оплячкосаха и ограбиха каквото можаха от страната почнаха да протягат ръка на своите. Първо изядоха една банка - КТБ, след това оглозгаха няколко бизнеса и най-после посегнаха на една златна кокошка, хазартният бизнес на Васил Божков - Черепа. Черепа, който от десетилетия е част от това мафиотско статукво обаче им знае номерата и отхвърли да бъде изяден без пердах. И извади доказателства, че Борисов е получавал от него 20% от облагата му, като рекет, с цел да не му унищожат бизнеса. В един миг Борисов и Пеевски вземат решение да му вземат всичко и Черепа им отхвърля. Тогава дебелите пускат в офанзива прислужникът си, основният прокурор Иван Гешев, само че Черепа бяга в Дубай и стартира да осветлява мафиотското тресавище.
Сега е значимо продължението.
Изведнъж Бойко Борисов, член на Българска комунистическа партия, партията избила стотици свещеници поради вярата им става доста религиозен и почва да се кръсти и кълне във всичко най-свято и внуците си по малките екрани и медии, че не е взимал пари от Божков. Черепа обаче показва тъкмо медиаторите - Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. И приказката се трансформира в порнография.
Арнаудова истерично стартира да се изяснява по какъв начин Черепа и бил желал, но тя не му давала, по какъв начин все пак му ходела на посетители и водила и другари и брачна половинка си, по какъв начин татко и работил дълги години за Божков и той му давал бонуси и благинки. И тъй като Черепа я преследвал и тормозел, тя му ходела на посетители всеки месец през последните години.
Тук излизам малко от приказката, с цел да си кажа персоналното мнение. Въобще не ме интересува кой кого е е@л и недоеб@ал. Мене ме интересува взел ли е Буда 60 милиона от Черепа, като рекет, или не е взел! И знам, че е взел.
И в този момент идва краят на приказката.
Борисов ще продължи да се гърчи още няколко дни, да реве, да се сърди по какъв начин едни гадове желаят да му вземат властта и да се кълне и кръсти и като види, че не му минават мутренските номера, ще пали Фалкона с каквото е останало в чувалите и ще "бега бързо бате ". БОЕЦ обаче към този момент сме взели ограничения и Фалкона е под 24 часово наблюдаване, тъй като имаме хора, които ни поддържат на всички места. Така че краят ще е следният. Когато след още няколко дни дебелите,черепите, свинете, наглите, арнаудките и мисирките се насер@т до ушите, БОЕЦ ще излезем на площадите и дружно с непримиримите жители ще изринем цялото прогнило, вмирисано и смрадливо тресавище! До последното боклуче. И няма да спрем до момента в който не си почистим и подредим страната.
Приказката ще има и продължение. А в случай че не ви наподобява на приказка, а на живота ви и действителността, значи сте ме разбрали.
Продължаваме, пердах до дупка!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР