Здравейте, аз съм Куков от Игри на волята“ и днес

...
Здравейте, аз съм Куков от Игри на волята“ и днес
Коментари Харесай

КУКОВ КОМЕНТИРА последните събития в Игрите: Тези сълзи ми бяха малко в повече, въобще не ти вярвам!

Здравейте, аз съм Куков от „ Игри на волята “ и през днешния ден още веднъж ще разясняваме едни от най-интересните събития, които се случват в предаването.

Не мога да пропусна супер забавната оперативка, която се случи при Непобедимите на Стопанството. За никого не е нищо ново това, че Алекса ще бъде определен за капитан, защото той потвърди своите качества за водач изрично, само че не мога да отрека, че ми прави доста мощно усещане по какъв начин се лее двуличие. Ама лее се с огромна лопата, по този начин с огромната тенджера се излива и в двете племена.

Виж още: Следващата Дуа Липа! Жени Джаферович е амбициозна майка, готви щерка си за международна звезда

Общо-взето сега стадият на играта е подобен, че всеки по някакъв метод се е свил и се пробва да избута допустимо на първо време, защото всяка една борба, всяко едно излизане на арената, всичко това води до възможна елиминация.

Но какво не ме кефи в този момент при Непобедимите? Гена, не може по този начин, брат. Докато някой приказва и гласоподава за Алекса, да ги правиш тези физиономии и по-късно като пристигна моментът, в който ти би трябвало да си дадеш гласа, да кажеш по какъв начин си го даваш за Алекса и си доста благополучен от този факт и искаш той да бъде още веднъж капитан на племето.

Значи, не мога да схвана за какво е толкоз мъчно да заявиш позиция и най-малко да си кажеш мъжката: „ Аз колкото и да не желая Алекса да е капитан, ще си дам гласа, с цел да мога да избутам по-напред в предаването, по този начин да си поседя още малко. “

При Жорката следим безусловно същото. Давайки си гласа за Алекса той споделя, че поддържа напълно болшинството и желае всички да се съберат като един обединен, добре образуван тим. Но при започване на целия диалог Жорката беше индивидът, който сподели: „ Ами, хайде, почвайте, то няма огромно значение в действителност, всичко е ясно “.

Виж още: Става ли Жорката за гадже? Фейгин разочарована от Георги, приканват я да се разделят

Изяви позиция, бе, Жоренце. Кажи, че искаш да поведеш племето, че искаш да бъдеш капитан, кажи че го заслужаваш, обоснови се. Това е ужасно доста материал за твоето сиво вещество. Особено пък и след тази тъпота, която направи с Фейгин, само че най-малко те приветствам за  това, че се разкайваш и се разкайваш в действителност.

Тези сълзи ми бяха малко допълнително, изобщо не ти имам вяра, че ти е чак толкоз жалко. Може би ти е станало жалко и би трябвало да си научиш урока. Може би това е най-хубавото развиване на нещата, един доста сериозен урок за теб, тъй като се видя към този момент, че ти имаше доста пъти благоприятни условия да излезеш на арената, да покажеш че си героичен, да покажеш че в действителност държиш на това момиче и да я защитиш. Но ти не знаеш самия себе си по какъв начин да се презентираш и се излагаш като кифладжия целия сезон и никой не е очаквал в действителност, че ще се оправиш добре в тази обстановка.

Виж още: Нож в гърба на " хитрушата " Джаферович? Феновете гневни поради Мирела

Да се върнем още веднъж на тематиката с лицемерието, което е заляло и двете племена, тъй като при Безстрашните следим нещо също доста забавно в тази посока. И това е завръщането на Мани от борбата и от елиминацията, където всички доста заедно, доста усмихнати, хор „ Бодра промяна “ бих ги нарекъл, посрещнаха Мани.

Обаче знаем, че в действителност не са чак толкоз щастливи, че се връща. Особено Джаферович, само че тя най-малко си декларира нещата и си споделя нещата такива каквито са. Изключително ми е занимателно да ги виждам по какъв начин се усмихват на Мани и чакат от нея с неспокойствие описа за елиминационната борба, а пък в действителност грам не желаят да я виждат там и се чудят какъв бодил са си вкарали в гащите.

Мисля, че Мани е една доста сериозна скрита лимонка в тазгодишния сезон на Игрите и доста ме радва по какъв начин ги пуска по пързалката. Много съществено им скрива шапката.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР