Здравейте, аз съм Фей“. С тази кратка и невзрачна реплика

...
Здравейте, аз съм Фей“. С тази кратка и невзрачна реплика
Коментари Харесай

Актриса от “Еуфория” с над 200 роли в порно филми


„ Здравейте, аз съм Фей “. С тази къса и неугледна имитация Клои Чери показа своята героиня във втория сезон на сериала „ Еуфория “., написа " Телеграф ".

Клои е многостранно развита персона, която изоставя порно промишлеността, с цел да победи заедно със Зендая в " Еуфория " и вече е подготвена за своя лъвски скок и в Холивуд.

Секунди след появяването й в хитовата поредност, феновете стават очевидци на „ хаоса, трансфорат в изкуство “ от режисьора Сам Левинсън. Героинята на Клои Чери се бори с наркотичните зависимости също като Ру - героинята, която трансформира Зендая в най-младата актриса, спечелила премия „ Еми “. 

След телевизионната премиера на втори сезон на “Еуфория ” през януари 2022 година животът на 25-годишната Клои Чери от Ланкастър, Пенсилвания се променя напълно.

От изцяло непозната за необятната аудитория тя се трансформира в фаворитка на стилната промишленост, до момента в който Холивуд се стреми да излъска имиджа й на порно актриса. 

Тъй като нейната роля в “Еуфория ” е дребна, само че доста мощна и разтърсваща, не лиши дълго време феновете да се запитат кое е това мърляво момиче с цялостни устни. 

„ Бях си естествен човек. Внезапно се разсъниха след излъчването на “Еуфория “ и като че ли бях в друго измерение “, разкри актрисата предишния юли в изявление за Allure, намеквайки за неочакваната си популярност.

Всичко стартира през 2015 година, няколко дни след нейния 18-и рожден ден. Чери напуща родната си Пенсилвания, където живее като неспокойна тийнейджърка, която основава музикална група, и се открива в Маями, с цел да се потопи в света на киното за възрастни. 

Малко по-късно тя подписва с една от най-големите организации в порнографската промишленост и се реалокира в Лос Анджелис. През 2019 година към този момент има зад тила си над 200 порно заглавия. По-рано този януари тя се върна към този стадий от живота си в подкаста “High Low ” на Емили Ратайковски. „ Беше травматизиращо за мен, когато работех като сервитьорка, имах злокобен началник, полов див звяр, не срещнах подобен човек даже в порно промишлеността “, изповяда се Чери. „ Чувстваше ли се по-сигурна, когато работеше в порното? “, попита тогава Ратайковски. „ Много по-сигурна “, отсече тя.

По време на пандемията от ковид производството на порно замира и Чери стартира да продава свои фрагменти в интернет, където понякога разнообразява с пародийно мигане, тъкмо както в " Еуфория ". 

Кариерата й в порно промишлеността я изправя пред стена от предубеждения, които я засягат персонално: „ Когато хората се отнасят с теб като с неприятен човек, те те карат да мислиш, че си подобен “, признава Клоуи в дълго изявление за сп. “Paper ”, оповестено през март предходната година. От друга страна изявите й във филми за възрастни през тези години дават отражение и върху нейното здравословно състояние. В подкаста “Call Her Daddy ” Клои сподели, че откакто е получила голям брой злостни мнения за външния си тип от своя сътрудник, става изключително взискателна към тялото си. 

Започва да пресмята калориите, които приема на всяко хранене, с цел да остане допустимо най-слаба и в последна сметка развива хранително разстройство, от което твърди, че се е възстановила. 

След премиерата на втори сезон на “Еуфория ” Клои Чери напуща порнографската промишленост. Сериалът съумя да удвои аудиторията на първи сезон с повече от 13 милиона фенове още с излъчването на първите епизоди, написа Variety.  Социалните мрежи отразяват тази висока гледаемост съвсем в действително време - за броени дни Клои Чери умножава почитателите си и през днешния ден 1,3 милиона души я следват в профила й в Instagram.

Именно тази платформа послужи като трамплин за новия й живот. Чери употребява обществената мрежа като средство за изложение, играейки с особеното си възприятие за комизъм, без политическа уместност. Режисьорът и основател на сериала Сам Левинсън е един от нейните най-големи фенове. Когато стартира кастингът за втори сезон на “Еуфория ”, той не се колебае да й предложи една от поддържащите функции.  Чери е скептична, като смята това за някаква смешка, само че след пробните фотоси, тя се срещна с персонално с Левинсън и получава ролята на Фей - другарка на наркодилър и наркоманка.

Седмото изкуство чука на врата на Чери и през днешния ден тя е ангажирана с два плана. Поне към този момент … Клои ще означи своя кино дебют с роля във научно-фантастичния филм  “www.RachelOrmont.com ”, където тя ще дели екрана с Даша Некрасова („ Наследство “). 

Преди няколко седмици беше оповестено и присъединяване й в “Tuna Melt ” - черна комедия, режисирана от многостранния Еди Хуанг („ Буги “), разказана като съвременен микс от „ Криминале “ (Pulp Fiction) и „ Момичета от класа “ (High Fidelity). 

Желанието за артистични изяви, което Клои изпитва още като тийнейджърка, я насочва към сфери разнообразни от актьорството. И дакото Клои Чери демонстрира своите фотоси в Лос Анджелис и пуска рап песни в SoundCloud, тя не остава незабелязана от постоянно жадната за нови лица модна промишленост. Месец откакто се появява като Фей в „ Еуфория “, Клои дебютира на стилния подиум на Седмицата на модата в Ню Йорк с LaQuan Smith, а в Милано показва сбирките на Blumarine и GCDS - две от обичаните марки на поколението Z. Вечно проницателната Донатела Версаче пък й отрежда видно място на първия ред на последното си шоу през септември, паралелно до всемогъщата италианска бизнесдама Киара Ферани. 

Дори безумно изпъкналите устни на Клои Чери, физическа характерност, която злобарите набелязаха за „ неестествена “, обезпечават на актрисата преференциални контракти с водещи марки за козметични артикули.  „ Хората непрестанно си вършат татуировки и неща, които са неестествени. Защо не мога да направя нещо, което е неестествено, единствено тъй като ми харесва по какъв начин наподобява “, споделя Чери за своите филъри за устни. 

Разбира се, козметичните колоси са възхитени от нейната самоувереност и доказателство за това са договорите с Urban Decay и Mac, които я прилапаха за коледната си акция. Идилията на Клои с модата обаче едвам в този момент стартира. За момента не е известно дали героинята й Фей ще се появи и в третия сезон на “Еуфория ”, само че Клои Чери към този момент даде да се разбере, че за нея има блестящо бъдеще в малкия екран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР