Здравейте, аз съм Джулиана Гани. Хората ме познават с титлата

...
Здравейте, аз съм Джулиана Гани. Хората ме познават с титлата
Коментари Харесай

Джулиана Гани във VIP Brother 2017

Здравейте, аз съм Джулиана Гани. Хората ме познават с купата " Mис Силикон ". Публичното мнение е, че съм куха, силиконова кукла, само че аз не мисля по този начин за себе си.

Въпросът с моите гърди е доста комплициран. Първите гърди, които ми сложиха, не личаха доста на моята забележителна височина. Втория път ми ги направиха не естетически добре, с огромно разстояние и по тази причина се наложи да си ги направя за трети път. 

Всяка година миските се ангажират с някаква благотворителна идея. Миналата година подарявах обувки, по-миналата – рокли, а тази година взех решение да подаря " своите предни гърди ". Стана огромен звук в медийното пространство, само че пробвах и щом хората имат толкоз време да ме разясняват и да ме наблюдават, значи е доста зле – неприятно за тях. 
 Джулиана Гани NOVA
Аз съм доста културен човек, провеждам състезания за хубост, фотографирам се на корици, изсвирвам на пиано, имам и фешън линия за кучета, танцувала съм в балет. Общо взето съм си артистична персона с бохемски пристрастености за живот. 

Книгата, която издадох преди няколко години, има доста забавно заглавие: " Мъжете са отпадъци, само че не можем без тях ". 

Влизам в Къщата на VIP Brother, тъй като за мен това е огромно предизвикателство. Сърцето ми ще се пръсне от терзание, силиконът ми ще се загуби. Самата аз ще изпитам моя темперамент. Мога да понасям доста, само че когато ми прелее чашата, става ужасно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР