Здравейте, ако си мислите, че това е врата за свекърви,

...
Здравейте, ако си мислите, че това е врата за свекърви,
Коментари Харесай

Архитектурно чудо: Мрежата гърми от пернишката Врата за свекърви СНИМКИ

Здравейте, в случай че си мислите, че това е врата за свекърви, може би сте прави. Така мъж от Перник "презентира " това, което виждате на фотографията. А тя е напълно същинска, от Перник, написа Глас бг.

От поста на мъжа разбираме, че за този прозорец през 2020-а основният проектант на общината е издал уверение за толерантност и той - прозорецът-врата за свекърви, е на крачка от това да стане легален.

Гледката е толкоз неуместна, че множеството от потребителите на обществената мрежа допуснаха, че става въпрос за неточност. За недомислие. За две леви ръци и прочие оправдаващи недоразумението неща. Но... създателят на поста ни отрезви:

"Не, не е сгрешен градежът, може би аз съм сгрешен, като си мисля, че не е обикновено да има врата на 6 метра височина, която да води към нищото.

Защото за общината тая врата е естествена и издава уверение, с което индивидът да си я узакони. Като в това време същият този основен проектант по тъжба на индивида с вратата без тераса издава заповед, с която аз би трябвало да си отстрани парапета на терасата, тъй като не е съгласуван с архитектурния ми план. Та се питах дали в действителност не съм вманиачен... "

Е, уважаеми читатели, вие по какъв начин мислите - вманиачен ли е нашият човек, или в Община Перник витае някаква полуда? Или нещо друго...

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР