Здравей, скъпи читателю! Вече е април и определено е време

...
Здравей, скъпи читателю! Вече е април и определено е време
Коментари Харесай

Шабла: Мястото, на което да си завреш носа това лято!

Здравей, скъпи читателю!
Вече е април и несъмнено е време да помислиш за лятната си отмора. Да, тази година е по-дъждовно от нормално, само че пък по-добре да вали напролет, а пък лятото единствено да пече. А и почвата въпреки всичко е добре да се напоява, че като се пропука, след това за нищо не става. Но както и да е, няма да задълбаваме, тъй като се отклоняваме от основната тематика, а точно: нашата прогаряща синусите и извънредно енергизираща оферта за море в Шабла!
Дори и да си си правил проекти за морска почивка някъде отвън границите на България, тъй като не ти се върви на Черно Море, то тези глупави хрумвания към този момент от дълго време би трябвало да се изпарили, а в случай че не са – то ще изчезнат вовеки СЕГА. Защо ли? Причини доста.
На първо място – Морето ни към този момент не е черно, а и бяло. За него може да се мисли като за един самобитен Ин и Ян. Потопиш ли се в него, достигаш един необикновен баланс.
На второ място – Докато в Гърция можеш по дъното на морето да си намериш морски звезди, причудливи рапани, раци осмокраци, скатове и красиви миди, на дъното на Черно Море край нос Шабла можеш да си намериш някой и различен пакет бело. Освен това няма и да се постанова да се взираш доста, както при морските жители, а откритото действително ще ти влезе в приложимост.
На трето място – Няма да ти е належащо да купуваш непотребни сувенири като: магнитчета, картички, гривнички. Можеш просто да вземеш бело за всички: мама, тате, бате, сестра ти, децата ти, племенниците, братовчедите ти, бабите и дядовците ти, приятелите ти. Много по-практично е да им направиш подобен подарък и можеш да си сигурен, че всички ще си спомнят, от кой, къде и по какъв мотив е.
На четвърто място – Ще имаш опцията да хапнеш ястия, каквито не си ял преди. Някои от тях са: друсана цаца, калмари по колумбийски, миди но марадона и салата „ Скаридите на Жана “. Гарантирано ще преобърнат усещанията ти за морска храна, ще те накарат да пиеш повече вода и да се хидратираш, ще покачат настроението ти и ще се почувстваш прероден.
На пето място – Ще имаш опцията да се срещнеш на носа със звезди като: Чарли Шийн, Диего Марадона, Кейт Мос и още доста други. Всички те, както и още членове на БЕЛОТО приятелство, ще се съберат в Шабла това лято на вманиачен ваучър, на който и ти можеш да се включиш!
На шесто място – Ще можеш да изтрезнееш доста по-бързо от обикновео. А това несъмнено не енещо, което може да се случи на всички места. Рецептата е следната: Напиваш се до несвяст или колкото там носиш, а след това скачаш малко да поплуваш. След това можеш незабавно да се върнеш към пиенето и то изцяло трезвен на ведра глава!
На седмо място – Гаранция, че това ще е най-веселото ти море. Няма да усетиш по кое време е свършило, а в същото време ще ти се коства по този начин като че ли си бил цялостен живот там. Спомени хиляди, а още по-хубавата част е, че нон стоп ще ти изниква нещо ново в главата и сладко ще си припомняш за прекарванията ти.
Спираме се на цифрата седем, тъй като е библейско, щастливо и Господ е основал света за тъкмо седем дни. А на теб ти остава опцията да се впуснеш в едно незабравимо странствуване в Шабла за море 2019-та и да преобърнеш визията ти за отмора.
Шабла е мястото на което природата, духът ти и тялото ти ще се слеят в едно, а ку*ви-те и белото, няма да са ти нужни, тъй като ще имаш цяло море, в което да поплуваш.
Да живее българското Черноморие, УРА!

Автор: Лиляна Гелев, Sofia Live
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР