Здравец Hylissang Гълъбов и неговият Fnatic са на LB финали

...
Здравец Hylissang Гълъбов и неговият Fnatic са на LB финали
Коментари Харесай

Здравец Гълъбов е на крачка от финалите в LEC след своята среща №500 в шампионата

Здравец " Hylissang " Гълъбов и неговият Fnatic са на LB финали от плейофите на LEC. " Оранжевите " се оправиха с MAD Lions след чудесна игра и резултат от 3:1, като по този начин нашето момче и компания си резервираха място за Малмьо, където ще се играят последните две борби от европейското по League of Legends. Днешната среща бе №500 за Здравец, чието име още веднъж е мотив за горделивост за българските почитатели.

Мачът започва кошмарно за мадридчани, които изгубиха игра №1 за по-малко от 20 минути. Топ лейнърът на " оранжевите " Wunder се показа феноменално с Renekton, като неговата доминация бе задоволителна, с цел да открие резултата в интерес на отбора му.

За сметка на откриващата игра, втората битка мина извънредно леко за MAD. Испанският тим си натрупа задатък във всяко допустимо отношение и съумя да унищожи противниковата база.

Изглежда резултатът се реши след неповторимата трета среща. Fnatic опита да свикне с бавната игра на терена, само че след взет Барон съумя да надвие противника си в отборна борба, в която блесна бот лейнърът на състава Upset с неговата Kalista. Тя бе задоволителна на " оранжавите " да вземат втора точка в сериите, точно тази борба бе петстотната в сметката на родния съпорт.

Най-равностойния сред всички мачове се оказа и финален. В дуел №4 двата тима вървяха един до друг, като даже везните клоняха в интерес на " лъвовете ", откакто съумяха да си обезпечат Барон. Малко по-късно обаче Upset още веднъж се оправи отлично, този път с Lucian, като по този начин завоюва и борбата за FNC. Играч на мача пък стана неговият сътрудник в джънгъла - Razork, който контролираше срещите основно с изборите си на Trundle.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР