Здравето не се мери в обороти, а в животи Председателят

...
Здравето не се мери в обороти, а в животи Председателят
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Победата на Станислав в Перник ще е победа за перничани


Здравето не се мери в обороти, а в животи

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се срещна със стотици поданици на Перник, с цел да поддържа претендентите за кметове и общински съветници от региона. „ Благодаря ви, че сте тук, през днешния ден, с цел да подкрепим дружно Станислав Владимиров за кмет на община Перник, претендентите ни за кметове на Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци, за селата в региона и за общински съветници. Нека им дадем от нашата мощ и сила. Те са умни, професионално готови, честни хора. Те ще работят, с цел да подредят общините си и за добруването на съгражданите си. Пожелавам им триумф от сърце и имам вяра в тях ", съобщи Нинова.

Тя разяснява, че претендентите за кметове и общински съветници от Българска социалистическа партия са пoели съответни, ясни и човешки задължения в своите стратегии и ще ги изпълнят. „ Станислав Владимиров и нашите претенденти ще работят Перник да е обществена община. Поели са ангажимент за безвъзмездни детски градини, за помощ на млади фамилии, за обществени грижи за възрастни хора ", безапелационна бе Нинова. Тя акцентира, че Българска социалистическа партия е внесла за следващ път закона за възрастните хора. „ Ще се борим от ваше име по този начин, че кметовете да могат да дават обществени услуги за възрастни хора, с цел да се усещат те пълноценна част на нашето общество.

„ Демографската злополука е страшна в цялата страна, младите отиват на открито, малко деца се раждат. Затова, с изключение на на локално равнище, ще се борим с нея и в Народното събрание. И този път ще настояваме за еднократна помощ за 2-ро и 3-то дете на работещи млади фамилии ", акцентира водачът на левицата. Корнелия Нинова сподели още, че претендентите за кметове на Българска социалистическа партия имат и съответни задължения към общинските лечебни заведения и ще решат казуса „ работа на парче ". „ Общинските лечебни заведения, в това число и тази в Перник не би трябвало да бъдат търговски сдружения. Здравето не се мери в обороти, а в животи. Нужни са и денонощни аптеки, тъй като най-близката до пернишка област е в столицата ", изясни Нинова.

Тя бе безапелационна, че пари в страната има, стига да се харчат рационално и да се пресече корупцията, а претендентите за кметове на Българска социалистическа партия в област Перник имат волята да го създадат. Тя съобщи, че от обиколките си в страната от началото на акцията се е уверила, че Българска социалистическа партия кипи от живот, сила и воля за победа. „ Единни и уверени сме, тъй като дадохме път на младите, само че паралелно до тях поставихме и опитни управленци. Нека младостта дружно с опита да вървят дружно, тъй като това е новият образ на Българска социалистическа партия ", приключи Корнелия Нинова.

Станислав Владимиров: „ Няма пари " е опрощение, ключът е в вярното систематизиране

„ Перник доста постоянно влиза в отрицателните ранглисти за най-корумпиран и корпоративен град. Много постоянно ме питат за какво взех решение да се кандидатирам за кмет на община с доста проблеми. Направих го поради вас - перничани ". Това съобщи претендентът за кмет на община Перник Станислав Владимиров. Той добави, че градът, който е бил икономическият гръбнак на България става все по-сив, тъмен и спокоен. „ Ние сме единствено на 20 км. от икономическия и финансов център на страната, само че Перник не се развива ", разяснява Владимиров. Той сподели още, че с съответни ограничения за ускоряването на икономическото развиване на Перник проблемите ще стартират да се вземат решение, тъй като в общинската хазна ще влизат повече средства. „ След няколко месеца няма да застана пред вас и да се извинявам, че няма пари, тъй като ще създадем по-добро систематизиране на средствата на общината ", безапелационен бе Владимиров. Той съобщи, че желае ускорено развиване на Перник, с цел да се останат младежите в Перник и да стане той по-добро място за живот и работа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР