Здравето на лидера на Северна Корея е под въпрос, след

...
Здравето на лидера на Северна Корея е под въпрос, след
Коментари Харесай

Нови разкрития за загадъчната ситуация с Ким Чен Ун

Здравето на водача на Северна Корея е под въпрос, откакто Ким Чен Ун изчезна от месеци и непрекъснато имаше спекулации, че е умрял или страда от ковид, както и че може да е във вегетативно положение.

Той се появи още веднъж преди няколко месеца и от този момент направи редица спорадични обществени изяви.

Въпреки това има възобновен интерес към здравето на Ким след известия, че той е отдал част от властовите си пълномощия на сестра си Ким Йо Йонг.



Националната работа за разузнаване на Южна Корея счита, че решението е взето за „ облекчение на напрежението от ръководството на Ким и понижаване на отговорността и виновността при положение на неуспех на политиката “, осведоми "Дейли Стар ".

"Председателят Ким Чен Ун към момента поддържа абсолютния си престиж, само че част от него се предава лека-полека ", показва се още от службата.

"Въпреки че водачът Ким към момента упражнява безспорна власт, то той последователно трансферира властта си. Това не е решение за наследника или правилото за правоприемник. "

Сега някогашен асистент на някогашния президент на прилежащата Южна Корея твърди, че преструктурирането е станало, тъй като Ким в действителност е в кома.

Чанг Сонг Мин, който е бил секретар по политическите въпроси на Ким Да Инг, е декларирал, че е получил тази информация от източник в Китай.

"Считам, че е в кома, само че животът му не е завършил ", споделил е той пред южнокорейските медии.

"Не е образувана цялостна конструкция на последователност, тъй че сестра му Ким Йо Йонг се извежда на напред във времето, защото вакуумът не може да се поддържа за нескончаем интервал. "

Той споделя, че диктаторът в никакъв случай няма да съобщи властта на различен човек, в случай че не е прекомерно болен, с цел да ръководи или е бил изпъден при някакъв тип прелом.

Чанг също по този начин твърди, че фотосите, оповестени от севернокорейските държавни медии на Ким, присъстващ на събития, са били подправени и водачът е прекомерно болен, с цел да извършва главните отговорности от месеци.

Ким пропусна редица значими церемонии тази година, а неговите фотоси, които нормално се появяват всекидневно във вестниците на страната, видимо отсъстват от април.

През май той наподобява понижи слуховете за гибелта или неприятното си здраве, като се появи в цех за торове, преди незабавно да изчезне още веднъж.

В началото на юли той още веднъж се появи като оглави среща на политбюро по отношение на ограниченията за отбрана на страната против Covid-19.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР