Здравето на кралицата на Великобритания Елизабет II се влошава, а

...
Здравето на кралицата на Великобритания Елизабет II се влошава, а
Коментари Харесай

Нещо страшно се случва с Елизабет II

Здравето на кралицата на Англия Елизабет II се утежнява, а обкръжението й е съществено обезпокоеното, написа jenata.blitz.bg.

По данни на в. „ Експрес ” през предишния месец тя е трябвало да се подложи на интервенция на коляното, само че е отказала и по тази причина изпитва съществени компликации в напредването.

93-годишната Елизабет II е отпред на английската монархия от 67 години. В рамките на година тя посещава близо 200 служебни мероприятия.

През септември в английските медии се появи информация, че поради здравословното си положение кралицата може да се откаже от престола в интерес на сина си Чарлз. Повод за безпокойствие тогава станаха фотосите на Елизабет II от срещата й с краля на Йордания Абдула II и брачната половинка му Рания, на които на ръката й се видя голяма синина.

Сега пък се заприказва, че е отказала интервенция на коляното, защото възобновяване й щяло да отнеме много време.

„ Тя беседва с другари на изложбата за цветя в Челси и сподели, че коленете й основават проблеми, само че не желае да се оперира поради времето, през което ще би трябвало да се възвръща ”.

Проблемите на Елизабет II с коляното започнаха през 2003 година, когато падна и скъса връзките. Заради случая се подложи на интервенция. Лечението беше сполучливо, само че поради възрастта остарялата контузия още веднъж е почнала да се обажда.

Роднините не губят вяра, че ще могат да я убедят да се довери на хирурзите.

„ Тя е извънредно смела. Хората от нейното потомство и от това на принц Филип се борят с проблемите и не престават да живеят. Нейно височество не обича суетните ”, отбелязва източник от Бъкингамския замък.

Съпругът на Елизабет II се отдръпна от работа през 2017 година Ако кралицата назначи принц Чарлз за регент, той ще стартира да извършва огромна част от отговорностите й, само че няма да се счита за коронована персона.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР