Здравето на играчите е най-важно, отсече националният селекционер на Нидерландия

...
Здравето на играчите е най-важно, отсече националният селекционер на Нидерландия
Коментари Харесай

Франк де Бур: Три мача за осем дни е много, трябва да мисля и за играчите

Здравето на играчите е най-важно, отсече националният селекционер на Нидерландия Франк де Бур, който най-вероятно ще прави ротации в състава за мача от Лигата на нациите по-късно през днешния ден против Италия, макар че натискът за победа става все по-голям. Бившият национал ще води трети мач на " лалетата ", които към момента нямат даже гол под негово управление.

" Три мача за осем дни е прекалено много ", съобщи Де Бур в Бергамо по отношение на сгъстения интернационален календар през октомври. Неговият тим загуби с 0:1 против Мексико вкъщи и по-късно стигна единствено до 0:0 против Босна и Херцeговина като посетител. " Длъжен съм да мисля и за играчите. Всеки един от тях ще би трябвало да играе и на клубно равнище тази седмица, тъй че аз съм задължен да спестявам силите им. Така няма по какъв начин да се приготвяме и да играем мачове по метода, по който ни се желае да го вършим ".
The Netherlands have failed to score in either of their first two matches under Frank de Boer.

It’s the first time they’ve gone two games without a goal for more than five years.
— ESPN FC (@ESPNFC) Бившият треньор на Аякс, Интер, Кристъл Палас и Атланта отговори и на рецензиите след тежкото начало на кариерата си в националния отбор: " Срещу Босна не играхме добре, само че отново имахме шансове да спечелим. За страдание, не се възползвахме. Предният селекционер имаше шанс в това отношение. Самокритични сме и знаем, че против Босна ни липсваше експанзия. Трябва да обърнем внимание на това ". Огромен плюс за Де Бур е това, че в мача с Италия ще се завърне Мемфис Депай след наказване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР