Здравеопазването функционира макар и въпреки толкова много критики, обясни председателят

...
Здравеопазването функционира макар и въпреки толкова много критики, обясни председателят
Коментари Харесай

Лекарският съюз: Желанието ни е да се оптимизира системата на здравеопазването

Здравеопазването действа въпреки и макар толкоз доста рецензии, изясни ръководителят на БЛС доктор Иван Маджаров. Хората са по работните си места и работят въпреки и със усложнения, разяснява той. В някои периферни региони има липса на фрагменти, а в други региони има пренасищане, очерта един от проблемите в опазването на здравето доктор Маджаров.

доктор Иван Маджаров, ръководител на БЛС: Желанието на всички нас, желанието на тези, които дават отговор за опазването на здравето, е да се усъвършенства системата.
Вотът на съмнение е естествен инструмент в ръцете на опозицията, разяснява Маджаров. Той изрази вяра вотът да бъде поле за хрумвания и изявления, които дават хрумвания по какъв начин да се случи по-добре и да се усъвършенства системата.

 Обсъждат импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение поради бранш „ Здравеопазване “ Обсъждат импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение поради бранш „ Здравеопазване “
Народното събрание ще разиска импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление поради политиката му в бранш „ Здравеопазване ". Дебатите са първа точ...

Той разяснява и препоръчаните два модела на опазване на здравето.
доктор Иван Маджаров, ръководител на БЛС: Това са предложения-концепции за смяна в метода, по който ще се финансира системата. Ние имахме предложение, това е решение на Управителния съвет, още преди две години, преди да излязат тези оферти, че за нас положителния вид е да се резервира солидарния модел на в този момент съществуващата Каса с един малко по-ограничен пакет и да се даде опция на хората да се обезпечават в допълнение или застраховат, с цел да получат повече, в сравнение с подсигурява пакетът. Защото ние считаме, че средствата, които може да си разреши нашето общество като събрани здравноосигурителни вноски, не могат да обезпечат в цялостна степен качество на опазване на здравето такова, което всички ние чакаме и не на последно място на това се дължат минусите на които всички ние сме очевидци.
След като има заплащане отвън пакета значи опазването на здравето сега действа не с парите, които се събират като здравни осигуровки, а с още толкоз, заключи той.
 Българският лекарски съюз избира доктор на годината Българският лекарски съюз избира доктор на годината
За осма поредна година Българският лекарски съюз ще избере Лекар на годината на публична гала в столицата. Събитието се организира в Деня на бълга...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР