Здравенякът, който от години се занимава с екстремни спортове, катери

...
Здравенякът, който от години се занимава с екстремни спортове, катери
Коментари Харесай

Излъга ли Филип Буков за сърдечния проблем, появил се в „Сървайвър“?

Здравенякът, който от години се занимава с рискови спортове, катери планини, плува с километри и е бил спаринг сътрудник на Тервел Пулев, стартира да припада в Доминикана. Актьорът влезе в болница по неотложност и показа, че се надява скоро да се върне назад в играта. Няколко дни по-късно обаче за голямо отчаяние на дребното останали фенове се оказа, че се постанова да се откаже. От думите му излиза наяве, че има сърдечен проблем, който се е отключил по време на присъединяване му в риалитито. Ако беше останал, евентуално щеше да се задълбочи и да бележи целия му живот отсега нататък.

Макар фенките му да останаха извънредно разочаровани, те въпреки всичко означиха, че здравето е преди всичко.

 

Съобщението за напускането му бе излъчено на 7 март, а на 14-ти, Буков има присъединяване в столичния спектакъл, дружно с сътрудниците си от „ Татковци “ Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев, които играят комедийния театър „ Петък вечер “, за който продуцентът заяви, че към този момент няма билети, малко след припадъците на Буков. На 19-ти март актьорите ще играят представлението си в Лондон, а на 22-ри в столичен клуб. Странно по какъв начин всички тези събития са били планувани, при все, че е било ясно, че един от актьорите ще е в Доминикана по това време.

 

И до момента в който феновете на bTV към момента нямат явен отговор на въпроса дали Филип Буков в действителност е болен, то медията взе решение да пусне четирима нови участници.

Тук е мястото да напомним, че през 2009 година градоначалникът на Раднево Нончо Воденичаров издъхна откакто получи инфаркт по време на присъединяване в предаването. В този ред на мисли би било доста неприятна смешка и засегнатост към паметта на умрелия, в случай че някой си разреши да злоупотреби, симулирайки сходна обстановка.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР