zdrave.toТед Дръмънд беше едва на година и половина, когато лекарите

...
zdrave.toТед Дръмънд беше едва на година и половина, когато лекарите
Коментари Харесай

Лекарите предсказаха смъртта на това дете, но десет минути по-късно се случи чудо

zdrave.to

Тед Дръмънд беше едвам на година и половина, когато лекарите споделиха на родителите му, че няма вяра: момчето ще почине в границите на 10 минути. 

По време на фамилна отмора, Тед, който по това време бил на годинка и половина, прихванал стомашна бактерия. 

Специалисти се борили за живота на Тед, само че момчето се влошавало. В резултат на това лекарите решили да вкарат детето в кома, от която съгласно тях той няма да може да излезе.

" Лекарят ни сподели: " Ще би трябвало да си тръгнете, ще го вкараме в кома. " Целунете сина си, остават му единствено 10 минути ", описват родителите на дребния войник.



Независимо от това, момчето оживяло в ужасната нощ, а на идващия ден се събудило. Той трябвало да прекара още две години в болничното заведение - през това време преминал няколко курса на интензивна химиотерапия и прекарало съвсем 600 дни в изолираност. Но най-важното, което съумял да направи, е да се оправи с заболяването.

Сега Тед е на 10 години и не си спомня доста за времето, през което е боледувал. Ако погледнем момчето, по нищо не проличава, че лекарите не са му давали шансове за живот. / Zdrave.to



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР