Здраве, мир и благополучие пожела президентът Румен Радев навръх Възкресение.

...
Здраве, мир и благополучие пожела президентът Румен Радев навръх Възкресение.
Коментари Харесай

На Великден: Политическият елит с пожелания за здраве и по-добри дни

Здраве, мир и благоденствие пожела президентът Румен Радев точно на Възкресение. И подсети, че Възкресението ни дава вяра и укрепва вярата в по-добрия утринен ден.

Благодатният огън беше донесен към 23 ч.

" Нека светлината на огромния християнски празник ни вдъхва сили да преодолеем дружно тестванията пред достойното бъдеще на нашия народ. Само единни можем да забележим България такава, каквато всички желаеме да бъде – мощна и просперираща ", добави президентът.

Снимка: bTV

Под звуците на камбанен звън приветствие в обществените мрежи пристигна и от водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Снимка: bTV

„ Христос Воскресе! Желая на всички българи здраве и спокойни дни – аз и екипът ми работим по тази причина да е спокойна и постоянна България “, уточни той.

„ Днес тази съвършена христоподражателна обич е по-нужна от всеки път “

С обща картичка обединението на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " честитиха Възкресението Христово. На Великден депутатите от обединението Мирослав Иванов и Лена Бориславова споделиха, че ще стават родители.

Снимка: bTV

А съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласява фотография със брачната половинка и дъщерите си. Пожела здраве и любов в домовете на всички.

Снимка: bTV

Пожелание и от ръководителя на " Възраждане " Костадин Костадинов:

" Христос Воскресе, българи! Дай Боже и България също! "

По традиция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели празничната софра:

Снимка: bTV

„ Христос Воскресе! Нека въздаде мир и берекет на българската земя, дано да въздаде здраве и успокоение в домовете ни, единни, с религия, с обич и съгласие – да вървим напред. Честит празник! Честит Великден “.

Снимка: bTV

Здраве, мир, добрина и благополучие пожела и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на всички православни християни. И уточни, че  с разсъдък и в разговор би трябвало да преодолеем рецесиите и да съградим мощно и проспериращо общество.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР