Здрава връзка се изгражда най-вече с доверие. Ако него го

...
Здрава връзка се изгражда най-вече с доверие. Ако него го
Коментари Харесай

5 начина да изградите доверие във връзката

Здрава връзка се построява най-много с доверие. Ако него го има, всичко е допустимо. Без доверие се ниже поредност от проблеми, които се задълбочават с времето. Изграждането на доверие в една връзка не е едностранен развой и изобщо не е елементарно. Изискват се постоянни „ извършения “ за доверие, които да оказват помощ освен за възстановяване на интимността, само че и на връзката.

Какво би трябвало да извършите, с цел да постигнете доверие и естетика във връзката си?

Опитайте нескончаем зрителен контакт

Отделяйте време всеки ден да гледате колегата си право в очите. Не е нужно да говорите нещо. Просто изучавайте дълбочината на душата му, като го гледате. В изразителността на погледа можете да откриете доста повече и не са ви нужни думи.

Зрителният контакт е в действителност значим, тъй като той показва нашето тук и в този момент с колегата. По този метод свързаността се задълбочава и заздравява.

Следвайте колегата си

Ако до момента не сте разбирали значимостта на това да покажете предпочитание за наличие в живота на другия, време е да го осъзнаете. Научете се да отказвате работни задължения, с цел да прекарвате повече време дружно. Планирайте си среща както преди. Намалете времето за работа отвън офиса и се отдайте на повече мигове с обичания човек. Ангажирайте се с неговите ползи и назад. Опитайте се да пропиете живота си с този на другия. Само по този начин ще изградите доверие, познавайки се добре.

Споделяйте проектите си

Бъдете почтени и отзивчиви с колегата си. Искайте същото от него. Ако имате желание да излезете с приятелки и ще закъснеете, не му го казвайте в последния миг. Така наподобява като че ли бягате от действителността с него, от времето прекарано в неговата компания. Дори още по-лошо – криете нещо. Отстрани такова държание може да провокира подозрения и отбиване.

Говорете за предходните си неточности

Предателства, изневери, неистини, прикриване, престореност – аргументите за загуба на доверие са доста. Говорете за тях. Обсъдете ги. Приемете грешките на колегата си. Нека и той направи същото. Намерете метод да продължите напред. Не е невероятно, стига да знаете по какъв начин да стъпите върху това ходило и да прекрачите към идващото.

Практикувайте интензивно слушане

Когато сътрудникът ви приказва с вас, слушайте го деликатно и взимайте отношение към казаното. Ако диалозите ви минават в заплеснат полусън, в който сякаш слушате, само че вършиме нещо друго или проявявате тотална липса на интерес към споделеното от половинката ви, нещата няма да се получат. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР