Здрава Каменова, Богдана Трифонова и сценаристът Светльо Томов ще покажат

...
Здрава Каменова, Богдана Трифонова и сценаристът Светльо Томов ще покажат
Коментари Харесай

Извънредното положение става комедия

Здрава Каменова, Богдана Трифонова и сценаристът Светльо Томов ще покажат първата " премиера " след карантината. Заглавието на стендъп комедията " ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ", демонстрира, че ще ни опишат част от претърпяното през тези два месеца и ще се опитат да му се посмеят, написа dir.bg.

" Нямате си визия, по какъв начин ще се радваме да запълним 30% от залата на City Mark Art Center - Сити Марк Център за Изкуство на 4 юни /четвъртък/! Билети на касата - от понеделник- 1 юни, а до тогава онлайн. С доста боязън чакаме срещата с вас! Мерки за сигурност и успокоение - обезпечени! Прегръдки - мислени! "

Така се обръщат към феновете актрисата и радиоводеща на предаването " Стартер " по Бг Радио Боги - Богдана Лазарова,  актрисаjd и съсценарист на " Откраднат живот " Здрава Каменова и сценаристът от сериалd Светослав Томов.

" Извънредно състояние "  е стендъп комедия, родена от персоналните прекарвания на радиоводещата Богдана Трифонова, актрисата и създател Здрава Каменова и подкрепени от пероjf на създателя и сценарист Светослав Томов.

Уморени от сериозността на ситуацията, безпаричието, рецесията, страшните вести, хората с пагони, онлайн образованието, изтощени от неналичието на работа, коафьор, пространство, обществен живот, разходки в парка, взехме решение да си /да ви/ подарим нашите смешни случки от карантината, затворени в 60 квадратни метра със личния мъж, децата и домашните любимци, споделят създателите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР