Здрава, чиста и сияйна кожа е най-красивият аксесоар, който може

...
Здрава, чиста и сияйна кожа е най-красивият аксесоар, който може
Коментари Харесай

Чао, проблемна кожа!

Здрава, чиста и сияйна кожа е най-красивият аксесоар, който може да ни накара освен да изглеждаме, само че и да се усещаме добре.

Как можем да го реализираме и да се преборим с всички дребни недостатъци, черни точки и непотребен себум?

Подбрахме особено за вас лесни стъпки, които не лишават доста време, само че водят до мечтаните резултати и внасят дребни промени в ежедневната грижа за кожата.

Чао, проблематична кожа!

Може би една от най-важните и чувствителни тематики за по-голямата част от младежите е проблематичната кожа, акнето, черните точки.

Истината е, че съгласно изследвания 80% от хората на възраст сред 13 и 20 години са с кожа, склонна към акне, която не е гладка, а тенът им не е толкоз лъчезарен, колкото биха желали. Това несъмнено е в резултат на хормоналните промени, които настъпват в тялото в тези години.

Първият съвет, който можем да ви дадем, с цел да върнете контрола върху кожата си, склонна към пъпки и черни точки, е да изберете артикули, които да не прикриват моментно казуса, а да са трайно и дейно решение, влияещо и върху забележимата, и върху невидимата фаза на пъпчиците.

Новият артикул на Avene Cleanаnce Comedomed е новаторското решение, с помощта на една съставна част в доста висока централизация - Comedoclastin, която оказва помощ да се понижат съществуващите недостатъци, само че и да се предотврати трансформацията на микро-комедони още в ядрото, което в действителност лимитира появяването на нови и нови пъпки.

Свежият гел-крем Comedomed се нанася заран и вечер върху добре почистена кожа, всмуква се доста бързо, остава чувство за комфорт, а най-хубавото е, че има забележими резултати единствено след първите 7 дни от използването му.

Съвети за чиста кожа

Почистването на кожата е от главно значение за повишение на успеваемостта при използване на дерматологична терапия.

Почиствайте заран и вечер
Вечер, с цел да премахнете грима и натрупалите се денем замърсявания. Сутрин - с цел да почистите непотребния себум, който се е отделил през нощта.

Подберете вярната допълваща грижа
Един гальовен гел си остава най-хубавият избор за дейно премахване на непотребния себум - Cleanance Почистващ гел за кожа , склонна към недостатъци. Кожата е почистена, освежена и матирана. В допълнение можете да добавите Cleanance Expert Тонирана грижа, която изравнява тена, кожата има пресен и лъчезарен тип.

Чудесна програма-помощник за една по-чиста, мека, нежна и здрава младежка кожа.

 avene Avene

Правилното хранене

Разбира се, нещо доста значимо за положителния тонус и положение на кожата е точно храненето.

Вредната храна провокира пъпки истина или неистина?

Храни, които да заобикаляме

Ако желаеме да се радваме на сияйна кожа, само че и на положително здраве, доста сила и положително въодушевление, e хубаво да не прекаляваме с приема на храни с висок Гликемичен показател (т.е. пастички, тортички и други сладки изделия), както и пържените и прекалено мазни храни.

Храни, на които да наблегнем

Менюто, съдружник на хубавичко, красива кожа и положителния тонус, включва доста плодове и зеленчуци. Те са богати на витамини и минерали, укрепващи организма и спомагащи да се понижат токсините в него.

Задължително е в менюто на хора склонни към акне да участват храни богати на омега-3 мастни киселини, измежду които са някои риби (скумрия и сьомга), орехите, авокадото и чиата.

Похапвайте и ядки, тъй като те са богати на цинк.

Гримът и младата кожа

 кожа жена баня хавлия Thinkstock

Експерт-гримьорите са безапелационни, че младежите и младите дами извънредно доста би трябвало да внимават с подбора и количеството на грима. Кожата в тази възраст може да реагира по непредвиден метод към продуктите. Гримът и несъвършенствата са изцяло съвместими, стига да употребявате некомедоногенен грим, подобаващ за вашата кожа. Такъв вид артикули можете да откриете в серията Cleanаnce на Avene.

От друга страна младата кожа сама по себе си е най-хубавият аксесоар на всяко момиче.

Ето за какво максимата "Малкото е повече " , изключително за декоративната козметика, в този случай е безусловно вярна - леките тексури и неутралните тонове са изцяло подобаващият избор.

Задължителна е грижата и положителната хидратация на устните, върху които като свършек може да се постави глос с плодов колорит.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР