Здрав дух в здраво тяло, са казали старите хора преди

...
Здрав дух в здраво тяло, са казали старите хора преди
Коментари Харесай

Храни, с които да свалим холестерола

Здрав дух в крепко тяло, са споделили старите хора преди доста години. Няма по какъв начин да не сме съгласни с тези  думи. 

Когато човек е здрав, той се усеща прелестно, в положително въодушевление е, има сила за всичко и е стимулиран да прави повече и разнообразни неща. 

Едно от нещата, които не би трябвало да се подценяват са високите равнища на холестерола , защото усилват неведнъж риска от разнообразни болести. Добрата вест е, че високият холестерол е нещо, с което можете да се справите. Вижте в канала във vbox7:

Вижте няколко храни, с които може да подпомогнете този развой. Ние обаче ви съветваме първо да се консултиране с доктор, който да ви опише още по-подробно с какво и по какъв начин тъкмо да се храните, а от време на време даже може да ви предпише избрани лекарства и проучвания.

Куркума

Билката има доста лечебни свойства, дължащи се на нейната биоактивна съставна част - куркумин . Приемът на куркума, добавена към храната или на куркумин, като хранителна добавка, могат сполучливо да понижат неприятния холестерол и да покачат положителния холестерол.
               

A post shared by @ on Jun 2, 2020 at 1:06am PDT

Чесън

Според проучвания чесънът оказва помощ за намаление равнищата на холестерола. Дали ще наблягате на храни, основани на миризливите скилидки, или ще го похапвате, до момента в който вечеряте, няма да сбъркате с чесъна.

Яжте повече бобови храни

Проучванията потвърждават, че бобовите храни-боб, боб, грах, леща, нахут и бакла, работят доста добре за поддържане на кръвната захар и кръвното налягане в норма, за намаление на холестерола и възстановяване на чревното здраве.
               

A post shared by (@spicemountainuk) on Jun 2, 2020 at 2:20am PDT

Ядки

Ядки имат мощното свойство да намаляват холестерола, защото са богати на полинаситените мастни киселини. Например орехите са едни от дребното положителни растителни източници на омега 3 мастни киселини, които имат значимо значение за поддържане на плазмените липиди в норма.
               

A post shared by (@gmpars) on Jun 2, 2020 at 2:20am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР