Здрав дух в здраво тяло - една максима, която се

...
Здрав дух в здраво тяло - една максима, която се
Коментари Харесай

Спортните натури се раждат под тези зодии

Здрав дух в крепко тяло - една максима, която се опитваме да следваме непроменяемо, щом става дума за нашия метод на живот. Стремим се да бъдем дейни и да спортуваме колкото е допустимо повече, с цел да се поддържаме в добра форма. Доказано е, че по този начин настроението ни става по-добро и имаме доста повече сила за нашите ежедневни провокации. И не сме сами - за доста хора спортът е метод на живот, а за представителите на тези  е напряко обсесия. 
Овен
 Как да бъдем по-щастливи? Как да бъдем по-щастливи?
Чували ли сте за ендорфините? Заедно със серотонина, допаминът и окситоцинът съставляват това, което някои назовават „ квартет на ща...
Овните са свързани с телата си. Те постоянно са доста положителни спортисти, танцьори, тренери и осъзнават значимостта на спорта. Те се надпреварват с всеки и постоянно са най-хубавите в сферата си.
Рак
За Раците спортът е непоклатимост. Те постоянно желаят да наподобяват по най-хубавия метод и спортуването е неотложно. Освен това, те съумяват да го трансфорат в всекидневие си и им оказва помощ да изкарват страстите си по здравословен метод.

 5 зодии, които засядат в токсични връзки 5 зодии, които засядат в токсични връзки
В обкръжението на всеки от нас има най-малко един човек, който непрестанно „ затъва “ в токсични връзки. Според астролозите, пред...
Дева
За Девите спортът е здраве. Те постоянно премислят доста в главите си и спортът е методът, по който хем физически се изморяват, хем стопират да мислят. Това им оказва помощ да заспиват по-лесно и да имат по-остър разум.
Стрелец
За Стрелците спортът е отличен, когато е колективен. Хем могат физически да се упражняват, хем да поддържат връзка с хора. В спорта, те изгарят огромно количество от силата си, само че вместо да се изморят, те се усещат освежени.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР