Заявление за нахлуването на седемметрови хуманоиди е адресирал до полицията

...
Заявление за нахлуването на седемметрови хуманоиди е адресирал до полицията
Коментари Харесай

Пълен шаш: Десант на 7-метрови извънземни край Краснодар, полицията е по петите им

Заявление за нахлуването на седемметрови хуманоиди е адресирал до полицията гражданин на село Водники, край Краснодар. При подаването на сигнала той е бил изцяло изтрезнял и безусловно съществено разказвал за „ нахлуването на извънземните”, написа в. „ Кубанские новости”.

Ето за какво органите на реда реагирали на тревожния сигнал и към мястото на произшествието незабавно се отправил районният служител на реда Алексей Гречишкин, който след оглед съставил съответната докладна.

„ Ние сме длъжни да реагираме на всички позвънявания от поданици на Краснодар. Да, аз бях на мястото на произшествието, само че нямам право да оповестявам детайлности до края на проверката”, изяснява участъковият служител на реда.

Ето какво разказва той в детайли в рапорта си:
Жител на село Водники се обърна в полицията с изказване, че галактическите кораби, от които са слезли седем хуманоида с великански растеж, са нарушили въздушното пространство на РФ и без да имат позволение от управляващите са се оказали на територията на страната. Именно това е станало причина той да се обърне към правоохранителните органи.

„ В гориста околност галактически кораби са осъществили извънземен десант, а точно хора в скафандри с растеж към 7 метра, с съоръжение, свързочни средства и незнайни сребристи конструкции”, се показва в полицейския доклад.

В него полицейският контрольор рапортува още, че при огледа не са открити никакви следи от извънземните. След което той предава формирания доклад на шефовете си с молба той да бъде регистриран в книгата за доклад на известията за закононарушения за по-нататъшно следствие на случая.

Как е реагирало началството и ще има ли спецоперация за залавянето на извънземните колоси към този момент няма информация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР