Заявки за тежки битки и много оспорвани двубои дадоха бойците,

...
Заявки за тежки битки и много оспорвани двубои дадоха бойците,
Коментари Харесай

Кикбокс легендата Петер Артс преди бойното шоу в Конгресна: На SENSHI 4 ще видите оспорвани двубои, конкуренцията е на много високо ниво

Заявки за тежки борби и доста оспорвани дуели дадоха бойците, които ще се изправят на арената на четвъртата бойна галавечер SENSHI във Варна на следващия ден вечер.

На публична конференция пред медиите те дадоха обещание да дадат всичко от себе си, с цел да си тръгнат с купа от супертурнира на 26 октомври. В събота в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта във Варна едни от най-хубавите кикбоксьори и каратисти ще се изправят едни против други в общо 12 дуела.

Мачовете ще се играят по три правилника – на К-1, карате фул контакт и по разпоредбите на SENSHI, които разрешават удари в главата, с лакти, както и хвърляния на кръга.



Зад микрофона по време на конференцията в хотел „ Азалия “ в морския курорт Св. Св. Константин и Елена застана кикбокс легендата Петер Артс, който е троент международен първенец от сериите К-1, а през днешния ден чества и рождения си ден.

„ Изключително щастлив съм от обстоятелството, че още веднъж съм в България. Това е четвъртата ми аудиенция във вашата страна. Утре ще видите доста оспорвани дуели, сигурен съм в това. Конкуренцията е на високо равнище “, съобщи той. В една от срещите на SENSHI на следващия ден в конфликт ще влязат един от най-хубавите състезатели на Артс – Томас Дуве, и варненският ас Едуард Алексанян.



„ От предходния ми дуел на SENSHI до момента трансформирах някои неща в играта си. Ще диря успеха по всевъзможен метод, в случай че е с нокаут – още по-добре “, сподели и възпитаникът на Артс.

Капитанът на националния ни тим по кикбокс и повторен международен първенец по кикбокс при експертите Атанас Божилов, който в събота ще се изправи против занаятчия на спорта от Беларус, беше безапелационен, че е построил нужната тактичност, с цел да победи противника си. Българинът даде поръчка, че ще търси нокаут.

„ Досега всичките ми победи на кръга на SENSHI са посредством съдийско решение. Не мога да кажа какво ще стане на следващия ден. Изградил съм нужната тактичност. Надявам се да го приключа по-бързо, само че съм подготвен да изкарам и три рунда “, съобщи Божилов.



Пред медиите се изправи и международната ни и европейска шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова, на която се пада тежката задача да направи дебюта си на SENSHI против непобеждаваната до момента рускиня Бегаим Какчекеева. „ Няма да подценя съперничката ми, макар че е по-млада. Очаквам тя да е и по-нахъсаната на кръга. Аз, обаче, имам здрава подготовка “, сподели и шампионката ни.

Рекордьорът по участия на SENSHI Николай Йоргов и нееднократен медалист по киокушин съобщи, че е изцяло подготвен за срещата си с японеца Джо Миахара.

„ Не дръзвам да давам предсказания дали ще има нокаут. Добавил съм нови неща към репертоара си и тактиката за мача е изцяло построена “, заяви Йоргов.

От своя страна съперникът му Миахара, който е разгласен беше разгласен за пети в класацията на най-хубавите киокушин бойци в света, сподели, че ще даде всичко от себе си, с цел да победи.



Бойното шоу SENSHI, което ще изправи на кръга кикбоксьори против каратисти, стартира на следващия ден – на 26 октомври, тъкмо в 19 часа в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта. VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg, от касите на Easy Pay, по електронен път от Easy GO. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева и се продават и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР