Заявка за коалиция няма нито от наша, нито от страна

...
Заявка за коалиция няма нито от наша, нито от страна
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Заявка за коалиция няма нито от наша, нито от страна на БСП

Заявка за коалиция няма нито от наша, нито от страна на Българска социалистическа партия, в никакъв случай не е имало сходно нещо, това са спекулации, сподели в студиото на " Още от деня " Менда Стоянова след извършения конгрес на ГЕРБ в неделя.

Менда Стоянова, ръководител на парламентарната Комисия по бюджет и финанси: Левицата няколко пъти слага този въпрос, само че няма нищо общо с истината, по тази причина трябваше да приемем декларация по този мотив. Да бъдеш диалогичен и уравновесен е нещо, което е хубаво, не инцидентно имаше предложение Корнелия Нинова да стане ръководител на Народно събрание. Имахме за цел да покажем отношение към опозицията друго от това, което получавахме, когато ние бяхме съпротива. Искахме да покажем, че се стремим да имаме разнообразни взаимоотношения в Народното събрание. Но тези стъпки бяха изтълкувани неправилно за искане на коалиция с Българска социалистическа партия, което не е правилно.

 ГЕРБ се събира на конгрес в София ГЕРБ се събира на конгрес в София
Очаква се Националното отчетно-изборно заседание да преизбере водача на партията Бойко Борисов. Бившият ръководител на Народното събрание Димитър Главч...

Стоянова разяснява и Бюджет 2018.

2017 година няма да я приключим на остатък, евентуално ще е уравновесена някъде към нулата и малко над нулата, като бюджетът за отминаващата година беше плануван на недостиг 1 милиарда и 400 милиона лв., сподели ръководителят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси.

Това значи, че преизпълнението на приходите напълно ще отиде за понижаване на недостига - извеждането до 0 или покрай 0, добави тя.
Менда Стоянова, ръководител на парламентарната Комисия по бюджет и финанси: 2,5 милиарда лв. разноски повече планувани в Бюджет 2018 по отношение на Бюджет 2017 не се раздават на калпак. Те са ориентирани в избрани сфери за да се реализиран избрани политики. Това са обучение, опазване на здравето, сигурност и обществената сфера.
Менда Стоянова разяснява и думите на Вежди Рашидов, че от младите, останали у нас " не става и клин за зеле ":
Менда Стоянова, ГЕРБ: Никога не бих изрекла сходни думи като тези, които е споделил Рашидов. Навярно и той не мисли по сходен метод. Децата, останали тук, не може да се дефинират по този метод. Нашите деца намират вероятност да останат в България и сходни изявления не трябва да бъдат толерирани.  Вежди Рашидов: Ще изложа истинска картина на Рембранд Вежди Рашидов: Ще изложа истинска картина на Рембранд
По случай рождения си ден на 14 декември, когато навършва 65 години, Вежди Рашидов ще провежда галерия с картини в живопис от личната му колекци...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР