Заявка за диалог с всички партии даде кандитатът за премиер

...
Заявка за диалог с всички партии даде кандитатът за премиер
Коментари Харесай

Ще успее ли проф. Габровски да промени политическия тон за една седмица?

Заявка за разговор с всички партии даде кандитатът за министър председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски, откакто одобри първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. Проектокабинетът към момента не е подготвен, но диалозите стартират още от през днешния ден с концепцията да не се губи време. 

Идеята е за цялостна смяна на политическия звук. Ще опитаме не да разсечем, а да разплетем възела в българската политика, уточни проф. Габровски на излизане от " Дондуков " 2. Той изрази вяра, че изборът му за претендент за министър председател като персона, която е консенсусна, професионална, еднообразно отдалечена от всички партии, имаща добър разговор с всички, " ще даде опция за един нов звук в политиката, тъй като политическото говорене не води до нищо, чисто политическите пристрастености също ". 

България е на кръстопът на прекалено много рецесии - обществена, икономическа, енергийна, има сериозен мигрантски напън и една от водещите аргументи за всичко това е политическата рецесия. Това нещо би трябвало да спре по някакъв метод, безапелационен е проф. Габровски.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР