Заявилият, че скоро ще създаде партия Слави Трифонов пусна интересен

...
Заявилият, че скоро ще създаде партия Слави Трифонов пусна интересен
Коментари Харесай

Слави Трифонов обясни с примери защо "Няма такава държава"

Заявилият, че скоро ще сътвори партия Слави Трифонов пусна забавен пост на стената си във Facebook. Шоуменът с политически упоритости написа следното:

Случиха се три неща в страната, които безусловно затвърдиха вътрешното ми чувство за вярно взети от мен решения.

Първо нещо.
Бойко Борисов изиска от Eвропейската комисия Мария Габриел да дава отговор за сектор " Високи технологии и киберсигурност ”. Значи по този начин – хакнаха цялата страна и Бойко Борисов счита, че Мария Габриел може да дава отговор за киберсигурността на цяла Европа. Добре, че европейците не са елементарни и вместо киберсигурност дадоха на Мария Габриел сектор " Образование и култура ”.
Извод: Тя и от това нищо не схваща, само че най-малко вредите могат да са по-малки.

Второ нещо.
Проправителственият уебсайт ПИК си разреши скотщина, която отврати даже тези, които му заплащат. Публикуваните фотоси на приятелката на един от кандидат-кметовете на София (ако изобщо е тя) отвратиха всички и сякаш най-сетне разсъниха и медии и общество, и демонстрираха действителното положение на българската " публицистика ”.
Извод: Дори и да си медиен прислужник, въпреки всичко има граници, които не трябва да преминаваш.

Трето нещо.
Стана ясно, че Национална агенция за приходите единствено за една година са отписали 10 милиарда лв. задължения. Че тогава защо си плащаме налозите? За да може други хора да не си ги заплащат. И не забравяйте - Национална агенция за приходите беше хакната и изпусна нашите персонални данни, за което я глобиха 5 милиона лв.. 5 милиона, които в действителност би трябвало да платим ние. В случая жертвата, всички ние, понася наказването на отговорния. Аз за подобен парадокс не съм чувал.
Извод: Тази организация не работи в наша изгода, а в наша щета.

Финален извод на изводите: Няма такава страна!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР