Заявих пред президента волята си да се оттегля от длъжността

...
Заявих пред президента волята си да се оттегля от длъжността
Коментари Харесай

Началникът на НСО ген. Красимир Станчев подаде оставка

Заявих пред президента волята си да се отдръпва от длъжността Началник на Националната работа за защита (НСО), показва в изказване до медиите ген. Красимир Станчев.
Президентът изиска оставката на началника на Националната работа за защита Причината е обвързвана с ограничение на достъпа на жители до парк „ Росенец “
По думите му това е станало след общественото откриване на информация, обвързвана с оперативната активност на службата и декларативният отвод от съдействие, което той приема за акт на снемане на доверието от страна на структури сътрудници в оперативната работа на НСО, както и от страна на президента.

" През миналите дни и седмици името на Националната работа за защита, чиновници на НСО и персонално моето име, неведнъж бяха замесвани в подтекста на политически стимулирани и обществено аргументирани ходове на участници в политическия развой ", показва ген. Красимир Станчев.

Според него с общественото си държание НСО е посочило, че може да ползва законодателството точно такова, каквото е сътворено от политическото посланичество.
Бойко Борисов: НСО изиска да се забрани достъпът до парк „ Росенец “ по вода и суша Целта е да излезе, че държавното управление брани парцел на Ахмед Доган, разгласи министър председателят
" НСО прецизно се придържа и към правилото си да не разкрива каквато и да било информация – директно или индиректно, обвързвана с охраняеми лица, без значение от многократните опити тази позиция да бъде компрометирана посредством разкриването на такава информация от представители на държавната власт. В НСО хора с имунитет няма ", написа още в изказването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР