заяви в интервю за телевизия Fox News, че е спрял

...
заяви в интервю за телевизия Fox News, че е спрял
Коментари Харесай

Доналд Тръмп спрял лекарствата срещу коронавируса

заяви в изявление за телевизия Fox News, че е спрял приема на медикаментите против ковид, съобщи ТАСС. Той разкри, че по време на болестта „ не се чувствал мощен, само че не чувствал и проблеми с дишането ”. Описвайки положението си, сподели, че това е било „ възприятие на отмалялост, възприятие за неналичието на нормалното равнище на сила. Не се усещах цялостен с витални сили, както би трябвало да се усеща един президент на Съединени американски щати ”, уточни той, представен от БГНЕС.
Тръмп окачестви лекуващите го лекари като най-хубавите в света. „ Вземах Regeneron, слез 24 часа се почувствах напълно другояче и напуснах болничното заведение по-рано. Сега аз в действителност се усещам добре ”, добави Тръмп. 
 Оздравя ли към този момент Тръмп? Оздравя ли към този момент Тръмп?
Президентът Доналд Тръмп, който към момента се възвръща след заразяване с ковид, съобщи в изявление за Fox News, че желае да организира...
Президентът акцентира, че лекарите са желали да го оставят за по-продължително наблюдаване. „ Аз бях там три и половина дни, те желаеха да бъда там по-дълго, само че аз желаех да напусна болничното заведение още на първия ден ”, добави Тръмп.
В отговор на въпрос той изрази подготвеност да стане донор на кръвна плазма, която да се употребява за преливане на пациенти със междинна или тежка форма на COVID-19. " Да, никой още не ми е задавал този въпрос, само че аз съм подготвен. Ако те изискат това, аз ще го направя ”, акцентира президентът. Той разкри, че неотдавна е направил още един тест за ковид. „ Зная, че или наличието на вируса е прекомерно ниско, или съм освободен от него ”, разяснява президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР